Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Így nézek ki: [link]

Igazából, úgy eredetileg így: [link]

Na szóval, abban kéne segíteni, hogy szerintem ronda vagyok, és teljesen önbizalom hiányos is. Sok haverom szokta mondogatni, hogy szép vagyok, de én sosem hiszek nekik. Tuti, hogy van jópár tini itt, aki jár/járt velem egy cipőben, és azt szeretném kérdezni, hogy ti hogy küzdöttétek ezt le? Én egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy szép vagyok, bármit csinálok, van, hogy belenézek a tükörbe, és elfogadom magam, de aztán mikor később is belenézek, vagy visszanézek egy fényképe teljesen bányarémnek látom magam, és elmegy az összes önbizalmam ami volt. HELP! :(

2012. okt. 11. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:

Az első kép amúgy is eléggé beállított/megszerkesztett, de gondolom vmi profilképnek van, mintha ott is látnék vmi halvány vörös árnyalatot a hajadon...az bizony sokaknak tetszik, hidd el nekem.

Idősebbnek is nézel ki picit...haverjaid azt mondják h álomnő vagy... nem értem.

Pár év múlva már azzal a kérdéssel fogsz idejönni hogy segítség, nem tudom levakarni őket, mit csináljak... :D De komolyan.

2012. okt. 12. 21:24
 22/73 A kérdező kommentje:
haha, ez tetszik :D nagyon köszi :) egyébként az első tényleg profilképnek ment, igazából a többi is, a vörös talán azért van, mert sötétbarna a hajfesték, és kopik ki, a hajam eredetileg aranybarna :)
2012. okt. 12. 21:52
 23/73 anonim ***** válasza:
Egyébként hol laksz? 1. képen tiszta ii/i vagy :D
2012. okt. 12. 22:11
 24/73 A kérdező kommentje:
győr-moson-sopron megye. sopron fele ;)
2012. okt. 12. 22:13
 25/73 A kérdező kommentje:

itt van esetleg még egy kép, ez teljesen natural! :)

[link]

2012. okt. 12. 23:07
 26/73 anonim ***** válasza:

szerintem mindeggyiken szuperül nézel ki.,de nekem az 1.kép a kedvencem.

Le is töltöttem,hogy megmutassam az ismerőseimnek,hogy nálunk UKRAJNÁBAN sajnos nincsenek ilyen szép és szerény lányok.

2012. okt. 13. 13:20
 27/73 A kérdező kommentje:
azért ennyire nem lehetek szép :O :)
2012. okt. 13. 13:28
 28/73 anonim ***** válasza:

hát pedig DE:D

és ezt nyugodtan elhiheted.

Kár hogy messze laksz:D

de egy ilyen lányért én bárhová elmennék.

2012. okt. 13. 14:40
 29/73 anonim válasza:
Szia! Pedig nagyon gyönyörű lány vagy, (és ezt nem, nem azért mondom, hogy megnyugtassalak, hanem ez egy tény) szerintem nincs miért ezt gondolni magadról. Én sem látom magam különösebben szépnek, de megtanultam magam elfogadni. Hiszen úgy sem tudsz más testbe bújni, átváltoztatni magad. Nevess sokat, próbálj jó dolgokra gondolni, mosolyogj! :)És persze légy magabiztos!
2012. okt. 13. 18:01
 30/73 A kérdező kommentje:
nagggyon köszönöm! Lollypoppiton igazad van, úgysem tudok más testbe bújni, megpróbálom elfogadni magam, nehéz lesz, de ha feladom akkor elvesztem a csatát :))
2012. okt. 13. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!