Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még olyan, aki úgy érzi,...

Van még olyan, aki úgy érzi, nincs helye ebben a világban?

Figyelt kérdés

Hogy másoknak van, mert ők megtalálták a munkájukat, a párjukat, alapítottak családot, van karrierjük, rendesen keresnek stb.

Nekem egyik sincs igazán, és úgy érzem, hogy nem tudtam felvenni ennek a világnak a ritmusát, nem tudom követni a játékszabályait... Hogy kiestem a rostán... Hogy minek szívom itt a levegőt mások elől... azok elől, akik JOGGAL vannak itt... akiké ez a hely... ez a világ...

2012. okt. 10. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban, neked, hogy telnek a napjaid? Hány éves vagy?
2012. okt. 10. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Te is JOGGAL vagy itt, mint bárki más.Szerintem senki nem születik feleslegesen, cél nélkül.Van aki már megtalálta, amit akart, van, aki még keres.Te most épp keresel és mire megtalálod, addigra azok, akiről most azt hiszed, de jó dolguk van, lehet, hogy mindet elveszítik.Semmi nem állandó a világban, sem neked, sem másnak.Most én is épp keresek, munkát, társat.Lehet, hogy van aki magában egy szerencsétlenségnek tart engem ezért, de az az ő baja, nem az enyém.
2012. okt. 10. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor mit mondjon egy csöves aki az utcán tölti az éjszakákat, ünnepeket, stb, és még internetje sincs hogy itt elsírja a bánatát. nézz már magadba ember. minden eszköz meg van adva neked hogy változtass és megtaláld az életed értelmét. Nekik viszont nincs!
2012. okt. 10. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd el, soha nem láthatsz bele mások életébe teljesen, nem tudhatod mennyi hazugság, sötét gondolatok és tettek vannak jelen olyanoknál, akiket esetleg most istenítesz.
2012. okt. 10. 14:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Első kettőnek köszönöm.

Harmincas éveim végén vagyok és nő.

Hogy telnek a napjaim? Éppen igen ócskán. Feszülten, reménytelenül...

2012. okt. 10. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:

van egy recept, így kezdődik:

-végy egy szál cigarettát

- végy 1 pohár meleg teát

-keress egy léleksimogató zenét

-ülj le, gyújtsd meg a cigarettát, igyál hozzá teát,tedd fel a lábad az asztalra és lásd nyugodtan, hogy minden jó így, ebben az állapotában. Jusson eszedbe a türelem, és az elfogadás. Láss egy lépéssel előrébb önmagad előtt.

2012. okt. 10. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem sincs egyik sem a fentiek közül, de szerintem így is lehet élni. Miért ne éreznéd magad jól úgy, ahogy tudod? Biztos vannak dolgok, amiket szeretsz csinálni, foglald le magad ezekkel, és fütyülj azokra, akik szerint az életed értéktelen, mert nem sikerült teljesítened a társadalom által előírt programpontokat. Levegő meg van elég, hidd el, jut neked is.
2012. okt. 11. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!