Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érzi még valaki néha azt,...

Érzi még valaki néha azt, hogy más világban él, mint a vele egykorúak?

Figyelt kérdés

Sajnos én egyre gyakrabban érzem.

A "más világ"-ot a gondolkodásra értem.

Az a baj, hogy nemcsak olyanoknál veszem ezt észre, akik homlokegyenest mások, mint én, hanem olyanoknál is, akiket eddig megértettem és nagyon kedveltem. Sajnos nincs olyan, akit igaz barátnak mondhatok. Bár eddig sem volt, de most nagyobb szükségem lenne rá. Nincs olyan, akinek őszintén elmondhatnám a gondolataimat, amit még nem tettem meg igazán soha.

Amikor idősebbekkel, vagy fiatalabbakkal vagyok, akkor talán még rendben van, de ha velem egykorúakkal, akkor néha ég a torkom a visszafojtott sírástól.

Valaki érez még hasonlóan?

2009. aug. 5. 17:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
én tökéletesen ugyanezt érzem.Nem tudom miért :) hány éves vagy? fiu ,lány?
2009. aug. 5. 17:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt érzem. Mozgássérült vagyok, és főként azt érzem hogy nem azért nem értenek meg a velem egykorúak, mert nem értik hogy ez egy állapot de ettől függetlenül én Tudok és SZERETNÉK találkozni velük. Az idősebbek tökéletesen értik érzéseimet. A gyerekek pedig szeretnek, mert engem néznek, és nem tudják mi az a mozgássérültség.
2009. aug. 5. 17:57
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

detto, vszeg azért, mert nagyon sok a gyökér :(

18F baranya

2009. aug. 5. 18:00
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Én nagyon gyakran érzem ezt.. nagyon sokat vagyok társaságban, de teljesen mások, vagy lehet, hogy csak én. Nekem nem a pénz az érték, painél meg nem a csomagolást nézem, hanem a benne rejtőző embert. Ez tudom elég fura.. nem is érti mindenki...
2009. aug. 5. 18:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok. Most leszek 20, de már évek óta 40-en felülinek érzem magam. Anyám barátnővel jobban szeretek beszélgetni, mint a sajátjaimmal. Teljesen máshogy gondolkodunk, más az értékrendünk. Úgy érzem, a korombeliek gyerekesek, és nem érdekel, ami őket érdekli.
2009. aug. 5. 18:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
bocsi.. nem tudok írni.. pasiknál-t akartam painkél helyett vagy mit írtam :)
2009. aug. 5. 18:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

énis ezt érzem..a korombeliek tök mások mint én vagyok..joo én idősebbekkel barátkozok általánosságba..de amikor az osztályba a lányokkal vagyok..néha azt várom h mehessek már innen mert nagyon gyerekesek..nem mind mert 2 csajszit imádok..de a többi -.-"..a koromhoz képest kicsit érettebb a gondolkodásom :D

13/l

2009. aug. 5. 18:09
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Én ugyanígy érzek! Sot, én teljesen más világban élek, elzárva a társadalomtól, barátaim sincsenek, de én így érzem jól magam :) Bezárkózom a saját világomban és ott boldog vagyok, minden megvan, ami nekem kell... De ha pl. ki kell menni az utcára már szorongok, félek (rettegek) az emberektol is, csak sotét napszemuvegben merem kitenni a lábam a házból, kerulom az embereket ahogy csak lehet... Úgy érzem nem nekem való ez a világ, túl modern és megcsinált számomra. Azt hiszem valamit nagyon elcsesztek mikor engem teremtettek, teljesen máshol és más korban kellene élnem, ahol tobb a tolerancia, meg úgy minden... Minden nap azt remélem, hogy jon valaki vagy valami és visszavisz oda, ahol lennem kellene, mert azt tudom, hogy nem itt van a helyem!

Eddig, kb. 1 évvel ezelottig csak idosebb barátaim voltak, azokkal értettem meg magam, máshogy látnak mindent (azóta már nincsenek).

Elismerem, néha nagyon nehéz így élni, teljesen máshogy látom a világot, ahova megyek mindenhol és mindenkitol megkapom, hogy bolond vagyok, de engem nem érdekel. Nem vagyok bolond, csak más. És nekem ez így jó, nem akarok átlagos lenni! Csak akkor tudok boldog lenni ha a saját világomban vagyok bezárva, és ha állatokkal, kisgyerekekkel lehetek. Ok még talán megértenek, szerencsére semmit nem fognak fel ebbol az idióta világból, olyanok, mint én... Nekem is sokszor mondják, hogy olyan vagyok mint egy kisgyerek... Én nem bánom, tele vagyok álmokkal, és hiszek is bennuk. Olyan dolgokban hiszek, amiket már lehetetlennek tart, és tudom, hogy meg is fogom valósítani! Számomra nem lehetetlen, maximum nehéz.

Azt javaslom te és építsd fel a saját kis világod, boldog leszel! Keresd meg azt a dolgot, aminek a legjobban tudsz orulni! De egyet jegyezz meg: Az emberek SOHA a budos életben nem fognak Téged megérteni, mert más vagy! (tapasztalat)

2009. aug. 5. 21:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Ja és még azt hozzáteszem, hogy azt mondják nagy az intelligencia szintem és állítolag okosabb vagyok másoknál, és mégis bolond (ezt beszélik rólam)!

Azt viszont én tudom, hogy az érzelmi intelligenciám átlagon feluli..... Utolsó voltam!

2009. aug. 5. 21:40
 10/15 anonim ***** válasza:

itt mindenki megértetlen zseni?

ha nem bírod a saját korosztályod, minek vagy velük? én fiú vagyok, nekem sincsenek igazán barátaim, nem szeretem a tömeget én se, de amit írsz, írtok, hogy majd' elsírod magad, építs magadnak világot, meg csak az állatok értenek meg, kicsit túlzás.

2009. aug. 5. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!