A mai világban mértnem kedvelik a visszahúzódóbb emberkéket? :/
én is ilyen vagyok , nincs nagyon tanácsom mert akkor talán nem itt tartanék , csak gondoltam írok h lásd van még pár ilyen ember
22/F
Amióta egyetemre járok, azóta nincs ilyen gondom. Olyanokkal vagyok, akik hozzám hasonlóan nem buliznak/piálnak stb. Fel sem merül, hogy ez "ciki" lenne. Míg pl. általánosban eléggé kilógtam a sorból, talán kicsit még gimiben is.
Próbálj meg más emberekkel barátkozni. Hidd el, nem vagy értéktelenebb a többieknél, csak rossz helyen próbálsz érvényesülni. Ha te nem vagy piás, akkor ne akarj a piások szemében kedvelt személy lenni.
A visszahúzódokat elnyomják, ez a helyzet...
De ez nem baj, mivel nekünk magabiztos embereknek ti nyújtjátok az élet többletörömeit
Az a problémád, ami nekem volt. Mindig komolyabb voltam a többi gyerektől, és azért szánalmasnak tartottam a sok kis gyökeret, ahogy játssza a fejét, közben meg egy senki volt és látszott rajta, hogy megjátssza. Nem illesz, se a "rajok" se a stréberek közé, ezért nem találod a helyed sehol, ezért önbizalomhiányod van, esetleg depressziód, amiért ezen agyalsz mindig, és ezért vagy visszahúzódó. Vagy keresel olyan embert, aki hasonló gondolkodású mint te,vagy beállsz a valamelyik sorba, bár azt te is csak megjátszod majd. Én azt tanácsolom, hogy kezdj el sportolni, aki rendesen sportol az rendszerezett életet él, és ezáltal komolyabb, nem iszik stb... Járj le kondiba edzeni rendesen, közben boxolj még esetleg, így megismerhetsz normális embereket, jól fogsz kinézni =>önbizalom, és nem mernek majd beszólni. Sok szerencsét.
ui.: Ha edzel akkor olvasd el ezt a pár oldalt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!