Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A mai világban mértnem kedveli...

A mai világban mértnem kedvelik a visszahúzódóbb emberkéket? :/

Figyelt kérdés
Elég visszahúzódó gyerek vagyok, sőt szégyenlős is. A társaságban nemnagyon merek megszólalni, nehogy vmi hülyeséget mondjak...Nem alkoholizálok, sem dohányzok...Ők meg azzal menőznek...Néha úgyérzem, hogy nagyon különálló vagyok....:/ Eddig még senkinek sem ártottam...de engem elég sokan kihasználtak már...Velem van a baj?:/ 19.f.
2010. dec. 6. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rossz társaságot választottál magadnak. Olyan emberekkel kell barátkozni, akiktől nem különbözöl ennyire.
2010. dec. 6. 20:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát kevés az olyan aki nem issza le magát... meg ilyenek...:/ nem vok stréber se am...
2010. dec. 6. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok , nincs nagyon tanácsom mert akkor talán nem itt tartanék , csak gondoltam írok h lásd van még pár ilyen ember

22/F

2010. dec. 6. 20:21
 4/10 A kérdező kommentje:
hát éppen azaz, hogy nekem sincs tanácsom, hogy miben kéne változni vagy ilyesmi...:D
2010. dec. 6. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Amióta egyetemre járok, azóta nincs ilyen gondom. Olyanokkal vagyok, akik hozzám hasonlóan nem buliznak/piálnak stb. Fel sem merül, hogy ez "ciki" lenne. Míg pl. általánosban eléggé kilógtam a sorból, talán kicsit még gimiben is.

Próbálj meg más emberekkel barátkozni. Hidd el, nem vagy értéktelenebb a többieknél, csak rossz helyen próbálsz érvényesülni. Ha te nem vagy piás, akkor ne akarj a piások szemében kedvelt személy lenni.

2010. dec. 6. 20:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot....:]
2010. dec. 6. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
7%

A visszahúzódokat elnyomják, ez a helyzet...

De ez nem baj, mivel nekünk magabiztos embereknek ti nyújtjátok az élet többletörömeit

2010. dec. 6. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Az a problémád, ami nekem volt. Mindig komolyabb voltam a többi gyerektől, és azért szánalmasnak tartottam a sok kis gyökeret, ahogy játssza a fejét, közben meg egy senki volt és látszott rajta, hogy megjátssza. Nem illesz, se a "rajok" se a stréberek közé, ezért nem találod a helyed sehol, ezért önbizalomhiányod van, esetleg depressziód, amiért ezen agyalsz mindig, és ezért vagy visszahúzódó. Vagy keresel olyan embert, aki hasonló gondolkodású mint te,vagy beállsz a valamelyik sorba, bár azt te is csak megjátszod majd. Én azt tanácsolom, hogy kezdj el sportolni, aki rendesen sportol az rendszerezett életet él, és ezáltal komolyabb, nem iszik stb... Járj le kondiba edzeni rendesen, közben boxolj még esetleg, így megismerhetsz normális embereket, jól fogsz kinézni =>önbizalom, és nem mernek majd beszólni. Sok szerencsét.

ui.: Ha edzel akkor olvasd el ezt a pár oldalt: [link]

2010. dec. 7. 23:43
 9/10 anonim ***** válasza:
szia, én is ilyen vagyok, de én nekem ráment az összes barátságom, szóval most magányos vagyok... :(.. írtam is ki egy kérdést,és olvasd el mit kaptam, őszinteséget...: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
2010. dec. 8. 14:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom...régen még sportoltam de abbahagytam...te mit sportolsz? amúgy meg nem játszom meg magam, alapból ilyen vagyok.
2010. dec. 9. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!