Pozitívabban szeretném szemlélni a világot?
Igen, vannak tippjeim, először is nézd meg ezt a videót:
"Az optimisták tovább élnek"
Van hozzá magyar felirat is, csak be kell kapcsolni.
Kezdetnek ezt oszt meg a férjeddel, hogy ő is partner lehessen ebben. Tudatosan kezdj el pozitív dolgokról beszélni, ha valami rosszat akarnál mondani, akkor azonnal mondj helyette valami jót (akár más dologról).
Ha anyósod panaszkodni kezdj, válaszolj rá valami jó dolgot. Ha tovább panaszkodik, hagyd figyelmen kívül.
Nagyon dícséretes dolog, amit tervezel, sokan panaszkodnak azért ami nincs, ahelyett hogy örülnének ami van. Ezt csak tudatosan lehet elkezdeni, de egy idő után átáll az ember feje - én most már egyből észreveszem, ha épp "negatívoskodom." :)
Igazad van, iylenek az emberek, panaszkodás, stb. Én sem bírom. Ha vendégek jönnek, vagy én megyek, csülök és hallgatok, vagy a másik szobába megyek ha akad egy hozzám hasonlóan pozitív személy.
Nagy jó a példamutatás. Ha te a jót látod, és beszélsz róla. Szóvalk nem célszerű mondani bárkinek, hogy hagyd abba, meg ilyesmi, mert csak megharagszanak. Hanem te beszéld a jókat, minél gyakrabban. Pl: Jaj, Anyuka, de szép ez a függöny! De jó teát készített, ! Hol tanulta ezt a jó bableves receptet, stb. Merészebvb témákat is hozhatsz: egy jó filnmet, könyvet, nyaralást, amit lehet. Ha más emberekről van szó, mondd el a jó tulajdonságaikat. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!