Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha lefogynék, az emberek...

Ha lefogynék, az emberek pozitívabban állnának hozzám?

Figyelt kérdés
A munkahelyen és mindenhol lenéznek, nem foglalkoznak velem.
2012. febr. 10. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva igen.
2012. febr. 10. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is, igen.
2012. febr. 10. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire vagy elhízva. Ha nagyon,akkor igen. Meg attól is függ,hogy te hogy állsz hozzá önmagadhoz. Ha szereted magad így,akkor valószínűleg nem lennének ennyire negatívak az emberek veled kapcsolatban. De persze,akkor is lenne olyan,aki lenézne.

Ne mások miatt fogyj,hanem magad miatt. Esztétikusabb és egészségesebb.

2012. febr. 10. 15:21
 4/9 mus musculus ***** válasza:
Én is igenlő válasszal szolgálhatok, a saját bőrömön tapasztalom a jelenséget. Szeptember óta kb. 10 kilót adtam le (akkor voltam 78, mostanság 67 és 69 között jojózom, magasságom 161 centi hozzá), és távol állok a vékonyságtól ugyan, de a környezetem már nem fintorog oly gúnyosan, ha meglát. Az sem írt hülyeséget, aki azt mondta, ne mások miatt kezdj bele, magamból kiindulva nem kényelmes plusz súlyt cipelni folyamatosan.
2012. febr. 10. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva nem. "Aki hülye az is marad"

Nem az számít, hogy valaki hány kg. Ducin is lehet valaki csinos. Gondolom nem 200kg vagy.

2012. febr. 10. 18:02
 6/9 mus musculus ***** válasza:
Ez az "aki hülye az is marad" közhely nem igazán vág témába, mivel eleve nem tanúskodik magas intelligenciáról, ha valaki külső alapján ítél.
2012. febr. 10. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Úgy értettem ha pl. engem utálnak 100kilósan akkor hiába fogyok le 50-re attól még utálni fognak.
2012. febr. 11. 12:08
 8/9 mus musculus ***** válasza:
Ha igazán rühellnek, valóban lényegtelen a súlyod, ez vitathatatlan, én viszont arra gondoltam, értelemszerűen nem maradsz tovább közröhej tárgya, ezáltal kevésbé (vagy egyáltalán nem) tűnnek majd ellenségesnek az emberek.
2012. febr. 11. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Én pedig nem a súlyuk alapján ítélem meg az embereket, és nem röhögöm ki őket.
2012. febr. 11. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!