Úgy érzem mintha évek tűntek volna el az életemből?
23 éves vagyok, de nem érzem annyinak magam. Annyi mindent szalasztottam már el, olyan sok mindenből nem jutott nekem.
Mintha megállt volna az élet 16 éves koromban csak közben öregebb lettem. Hiányoznak a lehetőségek amiket ki kellett hagynom vagy amiket saját hibámból kihagytam.
Miért nem tudok végre úgy gondolkodni mint egy felnőtt 23 éves nő, miért nem tudok végre túl lépni a múlton?
23? Azt a mindenit...
Már mindennek vége.
:))))
Igen, én is úgy gondolom, hogy nem kell megijedni, és nem kell ilyen követelődzőnek lenni magaddal szemben. Miért kéne úgy gondolkodnod, érezned, mint egy felnőttnek? Nekem ez 35 éves korom KÖRÜL kezdett átminősülni, másnak meg soha...:)
Bár én nem csaj vagyok, viszont 23, és ugyanúgy sok mindent kihagytam a gimis évekből, bulik, stb. barátokat se igazán szereztem, de tudom hogy most már nem kéne kerülnöm az olyan alkalmakat amikor mások társasában lehetek; jelenleg azon vagyok, hogy megváltozzak.
Szerintem légy nyitott a legtöbb ember felé, ne félj új embereket megismerni, és egy idő után ne félj magadról se beszélni, hogy mennyi mindent hagytál ki az életben...
Én is ugyan így vagyok, mint te
18l
Hát mit mondhatnék, legalább nem vagyok egyedül ez is valami.
Talán 40 évesen én is eljutok odáig, hogy élvezzem az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!