Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem mintha évek tűntek...

Úgy érzem mintha évek tűntek volna el az életemből?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, de nem érzem annyinak magam. Annyi mindent szalasztottam már el, olyan sok mindenből nem jutott nekem.

Mintha megállt volna az élet 16 éves koromban csak közben öregebb lettem. Hiányoznak a lehetőségek amiket ki kellett hagynom vagy amiket saját hibámból kihagytam.

Miért nem tudok végre úgy gondolkodni mint egy felnőtt 23 éves nő, miért nem tudok végre túl lépni a múlton?

2012. okt. 4. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezért mondják, hogy élj! és ne szalassz el semmit. 23éves fiatal nő vagy. Még vannak lehetőségeid, és még fiatal avgy, amit kiélhetsz. :)) Ne törődj a múltal. Ideje lenne élned egy kicsit!!!
2012. okt. 4. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:

23? Azt a mindenit...

Már mindennek vége.

2012. okt. 4. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:

:))))

Igen, én is úgy gondolom, hogy nem kell megijedni, és nem kell ilyen követelődzőnek lenni magaddal szemben. Miért kéne úgy gondolkodnod, érezned, mint egy felnőttnek? Nekem ez 35 éves korom KÖRÜL kezdett átminősülni, másnak meg soha...:)

2012. okt. 4. 16:35
 4/10 anonim válasza:

Bár én nem csaj vagyok, viszont 23, és ugyanúgy sok mindent kihagytam a gimis évekből, bulik, stb. barátokat se igazán szereztem, de tudom hogy most már nem kéne kerülnöm az olyan alkalmakat amikor mások társasában lehetek; jelenleg azon vagyok, hogy megváltozzak.

Szerintem légy nyitott a legtöbb ember felé, ne félj új embereket megismerni, és egy idő után ne félj magadról se beszélni, hogy mennyi mindent hagytál ki az életben...

2012. okt. 4. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is ugyan így vagyok, mint te

18l

2012. okt. 4. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen emberekből lesznek az alkoholt vedelő, asztal tetején táncoló partihuligánok. Nem baj az.
2012. okt. 4. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen nagyon öregnek éreztem magam,pedig akkor még nagyon fiatal voltam a mostani énemhez képest.Fura,de most 37 évesen nem érzem magam olyan öregnek mint akkor,pedig most már tényleg azt mondhatnám,hogy öreg vagyok:D
2012. okt. 5. 00:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, én 13 éves koromban vesztettem el a fonalat :( 20f
2012. okt. 5. 01:46
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát mit mondhatnék, legalább nem vagyok egyedül ez is valami.

Talán 40 évesen én is eljutok odáig, hogy élvezzem az életet.

2012. okt. 6. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Project X-et visszakapod még 50-ig is
2012. okt. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!