Csak engem zavar? Merthogy én kivagyok, amikor közlik velem, azt, hogy. Bővebben lent.
Másnak is szokták mondogatni? Idézem (merthogy nem tudom elfelejteni, vajon miért?) : ,,Jajj de megnőttél!" Véleményem: Blahhh :S Vagy: ,,Olyan régen láttalak! Hogy megnőttél azóta!" Véleményem: Tegnap is ugyanezt mondta! Vagy: ,,Milyen komoly kislány lettél!" Aha, kösz. akkor hagyjál békén! Esetleg: ,,Milyen nagy kislány lettél! Amikor utoljára láttalak, akkor annyira kicsi voltál, hogy belefértél a..." Ahhh, ez is tök uncsii! És, ha megkérdezhetem, ha már azt tetszik használni, hogy milyen nagy lettem, akkor ne kislányozzon le! Ahhhhh, miket kell elviselnünk, tiniknek. Még azt talán elnézem, ha arról van szó, hogy a szökő évente egyszeri rokonunk meglátogat és benyögi, hogy megnőttem 4 év alatt. De ez már több a soknál, amit egy tini eltud viselni. És nem viccelek. Szívesen hallgatok /ezesetben nézek/ ilyen válaszokat :D
Köszönöm a figyelmet.
Ezzel csak indítani akarnak csevejt az idegesítő rokonok :D, ha ezzel szólanak hozzájad, akkor szard le őket :D
------ha azt mondják ezután, hogy Kati, hozzád szóltam, akkor te meg nem tom, mondj valami olyat, hogy én meg telibeszarom, ------ha meg ezután nem szólanak hozzájad, akkor már nyeregben vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!