Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? Más is van így...

Miért van ez? Más is van így rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Sajnos majdnem mindent az "utolsó pillanatra" hagyok:S

Legyen az tanulás, vagy munka. De főleg tanulás.

Pl akkor kezdek is igazán tanulni, mikor "szorul a hurok". Más is vagy így? Mi a véleményetek erről?

Pedig már próbáltam tenni ellene, de eredménytelen:S

2009. aug. 4. 13:35
 1/9 A kérdező kommentje:
17/F
2009. aug. 4. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam-vagyok...de nem tettem soha semmit ellene.Anyám mindig úgy hívott régebben,na meg mostanság is hogy Pató Pál úr.
2009. aug. 4. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
ha nem lenne utolsó pillanat, akkor nagyon sok minden soha nem készülne el :)
2009. aug. 4. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. Mindig mindent az utolsó pillanatra, amikor meg már észreveszem, mennyire kevés időm maradt rá. :S Nem értem, miért. De akkor aztán nagyon belehúzok...
2009. aug. 4. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: 22/F
2009. aug. 4. 14:20
 6/9 anonim válasza:
Én nekem is ez a problémám . Fel adták nyárra a 9. töri tételt és az utólsó hétre hagyom . Az nem baj ha mondjuk a végén csináálsz vmit az a lényeg h rendesen legyen kész és akkor még jól is jöhet több időd lesz másra!!!XD
2009. aug. 4. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
igen,én is így vagyok...nem hiába bukdácsoltam matekból középsuliban.10. osztálytól 2-es voltam,és néha eléggé rezgett a léc,de akkor azért összeszedtem magam.Persze más példát is tudnék mondani...18/l
2009. aug. 4. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:

háh velem is ez van...

ezért éccakázom sokszor, kb minden doga előtt, ezért nem érek oda kb sehova és ezért nem csináltam még a nyáron kb semmit, amit szerettem volna, pedig azok még nekem is jó dolgok :D

de mindig rájövök, hogy sokkal jobb lenne és egy ideig úgy is csinálom, aztán mikor csinálni kéne akkor vhogy mégse, mert amíg csinálom, az egy ideig, addig nincs dolog. :)

egy jó időbeosztás kell, azzal biztos menni fog :)

minden félórát, negyedórát szánni valamire... vagy dolgonként venni a napot, és azt osztani be. én mikor így próbáltam egy ideig sikerült. aztán nem tartottam ki, meg már nem is tudtam hogy akarom csinálni.

2009. aug. 4. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:
tejóég, legalább két kb-t kivonnék és a maradékot átírnám körülbelülre
2009. aug. 4. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!