Mit tegyek, ha nagyon-nagyon lusta vagyok?
Tudom, hogy hülye kérdés, de na. Nagyon kevés dolog érdekel, és azokhoz sem kell mozogni, és egy helyben meg lehet csinálni (rajzolás, anime nézés, gépezés stb). A suliba mindig utolsó pillanatban érek be, mert nincs erőm felkelni, bárhogy próbálok. Tesin is úgy érzem, hogy mindjárt össze esek, nincs se kedvem se energiám hozzá. Órán is aludtam már el elég sokszor és néha még a tollat fogni is nehezemre esik xD De úgy érzem, ez nagyon nem normális. Semmit nem sportolok, nem tudom rászánni magam a mozgásra. Hétvégén általában délutánig alszom. Szoktam eljárni barátnőkkel vásárolni, meg hülyülni, de nincs semmi célom, vagy álmom. Az egész életem unalmas ._.
(am nem vagyok elhízva, ezt csak mondom)
ezt én is szeretném tudni !!!
Irjon már valaki valami értelmeset,,,,:))
ez valóban lehet valamilyen hiány ami akár depresszióhoz is vezethet pár éven belül.
leginkább ironikus módon a mozgáshiány okozza ezt, tehát minél lustább vagy, annál lustább leszel. majd 5-10 év múlva meg előjönnek azok a visszafordíthatatlan betegségek a mozgáshiány miatt, amit most kellett volna megelőznöd.
az oka az, hogy kockulsz. egész nap benn ülsz a szobában, ami természetellenes életvitel. nem mozogsz, nem eszel rendesen, nem jársz kint a friss levegőn a napfényben, ezért a szervezet alvással próbálja pótolni ezt (hiába, mert nincs miből).
szerintem ha lusta vagy addig úgyse fogsz csinálni semmit, amíg elő nem jönnek súlyosabb tünetek, de akkor meg már késő lesz, és lehet azért nem fog érdekelni.
próbáld ki hogy kimész a szép időben sétálni/biciklizni kicsit, közben zenét hallgatsz, vagy valami hasonló. de mivel mozogni se szeretsz eleve, halott ügy, ilyen maradsz.
ez természetes, nem minden ember lesz életképes, aki megszületik, az ilyeneknek jobb esetben nem lesznek utódaik, van helyetted pár milliárd ember a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!