Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire lusta?

Miért vagyok ennyire lusta?

Figyelt kérdés
Már 321 oldalt tudok de nincs kedvem tanulni pedig ez érdekel,hogyan változtassak ezen az ide és a könyv mindig megvan nyitva a gépemen de nincs kedvem tanulni pedig annyira szeretném tudni meg érdekel is de mégsem csinálom :(
2012. máj. 20. 21:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert rossz a módszered. Nem úgy kell tanulni. Inkább állj neki valami bonyolult programnak, pl. játéknak, videó szerkesztőnek, vagy effélének, és amikor nem tudsz valamit, akkor arra rákeresel. Ha olyasmit csinálsz, ami érdekel, és leköt, akkor sokkal könnyebben megtanulod, mintha feladatként tekintenél rá.
2012. máj. 20. 22:03
 2/13 anonim ***** válasza:
így van
2012. máj. 20. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Mit kell tanulnod?
2012. máj. 20. 22:14
 4/13 A kérdező kommentje:

C++ prog nyelvet akarom tudni.

A 24 órás könyvben a 321 oldalon vagyok.

Virtuális függvényeket veszem.

Most is megvan nyitva a pdf egész nap de bele sem olvastam pedig mindig az jár a fejembe.

2012. máj. 20. 23:42
 5/13 anonim ***** válasza:
De csak olvasol, vagy programozol is? :D
2012. máj. 21. 00:17
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát kipróbálom amit megtanulok aztán megyek veszem tovább az anyagot meg ismétlek,hogy ne felejtsek.

Addig nem megyek tovább míg meg nem jegyzem.

2012. máj. 21. 01:12
 7/13 anonim ***** válasza:

hülyeség

azért van a függvény refi, magolással nehezen tanulsz meg programozni

2012. máj. 21. 02:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozok, programozni programozva tanul az ember :D
2012. máj. 21. 23:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Juteszembe, csak a nyelvet tanulod, vagy magát a programozást is most veszed? Tehát rendelkezel programozási ismeretekkel más nyelven?
2012. máj. 21. 23:29
 10/13 A kérdező kommentje:

A nyelvet tanulom.

De ne lesz szükségem külön megtanulni programozni mert az értem én alapból tudom,hogyan készítsek mondjuk egy nagyobb progit értem a szemléletmódot.A nyelvet nem tudom még és olyan lusta vagyok azt tanulni és nehéz is elakadtam a virtuális függvényeknél :(

2012. máj. 22. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!