Ha lusta és gyenge jellem vagyok, hogyan tudnék ezen változtatni?
Nem tudtam melyik kategóriába írjam,elnézést.
Szóval a helyzet az,hogy nagyon hajlamos vagyok rá,hogy elhagyjam magam.Hétközben amikor "pörög az élet",tanulok,dolgozom,akkor mindenhez van energiám,pedig korán kelek,későn fekszem,de mégis van erőm tanulni,be tudom tartani a diétám,még mozgok is,takarítok is..sb.De amint hétvége lesz,későn kelek,és el lustulok,és hiába terveztem el,hogy hétvégén ezt meg ezt megcsinálom,úgy megy el a 2 nap hogy semmi nem csináltam,csak ültem a gép előtt és zabáltam:(
Hogyan tudnék ezen változtatni?Ha esetleg felírom,hogy akkor ezt meg ezt megcsinálom,az segít?
19/L
Kezdetnek elég, hogy felismerted :) Innentől csakis akaraterő kérdése.. De azért ne vidd túlzásba, pihenni is kell valamikor, és erre néha még a hétvége is kevés.. De mondjuk az állandó gép előtt ülés tényleg nem jó, főleg nem zabálással egybekötve:) Próbálj meg hasznosabb kikapcsolódást találni :) Kb. ennyi a recept. Barátokkal nem tudtok elmenni sétálni/túrázni/pihenni egy tópartra néha?
19/L
A hétvégi pihenés mindenkinek jár, pláne ha hétköznap nyúzod magad, már ez önmagában dícséretes.
Amúgy mért diétázol, talán alkatilag nem vagy elégedett?
Te vagy lusta jellem? Én sokszor hétköznap is csak punnyadok itthon, mert senki nem ér rá.
Suliba persze eljártam (már nincs), dolgozok is sokszor, de takarítani, diétázni, sportolni nagyon lusta vagyok. :(
Oszd be magadnak, hogy pl. szombaton egész nap nem csinálsz semmit, csak gépezel és pl. gyümölcsöt eszegetsz. Vasárnap meg elmész kirándulni, sétálni, nézelődni.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!