Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért erzem ugy hogy nem...

Miért erzem ugy hogy nem szeretnek mar, most hogy idosebb lettem, fwlnottem? 18/L

Figyelt kérdés
Az az erzesem mostanaban, hogy regen,mondjuk kb 14 eves koromig teljesen mas volt minden.. A szuleim foglalkoztak velem, sokat hulyeskedtunk, nekem mindig jo kedvem volt, ugy ereztem mundenki szeret..itthon imadtam lenni, volt 2 legjobb baratnom akikkel folyton egyutt voltam. Visszahuzodo voltam mindig, dem mivel voltak barataim es a legjobb tanulo voltam az osztalyban, es felneztek ram a tobbiek, ugy ereztem szeretnek es nincs akivel ne lennek joban. De mostanaban ugy erzem a szuleimnek mar nem vagyok olyan fontos, csak egy ugyanolyan ember vagyok nekik mint barki mas. Mar sosem dicsernek meg ha valamit segitek nekik es apa sem veszi eszre ha szepen megcsinaltam a hajam(amit regen mindig).. Es nekem ezek a dolgok hianyoznak,en igy ereztem h szeretnek.. Es nem erzem meg magam annyira onallonak es nagynak hogy mar ennyire ne igenyelnem a szeretetet.. Barataim sincsenek mert kineznek az osztalyban mert csendes vagyok.. A rokonok sem ugy viselkednek velem mint regen amikor mindig olyan kedvesek es erdeklodoek voltak.. Nem ertem.. Ugy erzem csak azert szerettek regen, mert meg kicdi es aranyos, kedves voltam.. Es hogy most mar nem erek semmiz, csak egy unalmas felnott lettem mar a szemukben.. Miert erzem ezt?:(
2012. szept. 28. 14:43
 1/9 anonim válasza:

Én is épp ezt érzem. Én csak 12 éves vagyok, szintén lány, de te örülj, hogy 14 éves korodig foglalkoztak veled... De szerintem beszélj velük erről...

Engem már most lesz.rnak, és ha valami rosszat csinálok(rossz jegyet hozok haza, olyat mondok ami nemtetszik nekik) akkor egyből az egész család elkezd utálni, és még jobban kinéznek engem onnan.. Most is ebben a helyzetben vagyok. Nincs senkim..

2012. szept. 28. 14:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom:( szerintem te is beszelj veluk.. Hogy ezt erzed..
2012. szept. 28. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
kérdező, ugye te sem gondolod komolyan, hogy életed végéig dicsérgetni fognak? ettől még ugyanúgy szeretnek, hisz a lányuk vagy és biztos hogy büszkék rád. :)
2012. szept. 28. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:

megkérdezed tőlük, hogy szeretnek-e még, ismered őket, tudod mikor mondanak igazat :)

és úgyis lesz másik társaság, ahol nem ismernek - tehát nem azt mondom, hogy veled van a baj, hanem nézz körbe, hogy mit csinálsz rosszul, ha nem találsz semmit, nem te vagy a hibás :)

vannak emberek, akik úgy változtak meg, hogy észre sem vették,hogy mi lett belőlük és még nyávognak is, hogy miért?

szóval próbáld felkeresni az okát, ha nem sikerül, nagy valószínűséggel nem benned kell keresni

2012. okt. 9. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Én szeretlek :)
2012. okt. 22. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Szeretnek epp ugy mint eddig, csak most mar nagy vagy es maskep kezelnek.

Am megharagszol ha megkerdem hogy merre laksz?:-D

2012. okt. 22. 20:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Pesttől nem messze
2012. okt. 22. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:

gondolom most vagy jövőre mész egyetemre ha legjobb tanuló voltál. ott figyelj oda, hogy legyenek barátaid. esetleg ha budapestre jársz majd és megteheted költözz be budapestre, albérletbe. szerintem lehet azért igényled ennyire a szülői megerősítést, mert még nem alakítottad ki a saját társas környezetedet még.

az igaz, hogy felnőtt vagy. de nem muszáj unalmasnak lenni :)

2012. okt. 23. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
És te, mivel most már nagy vagy , kimutatod feléjük a szeretetedet, vagy segítesz, vagy megdícséred az Anyud frizuráját stb?
2012. nov. 18. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!