Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok olyan lenni,...

Miért nem tudok olyan lenni, amilyen szeretnék?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ki nem allhatom magam:( A kinezetemmel nincs nagyobb bajom, de a belso tulajdonsagaimat, a viselkedesemet nem szeretem. Nem tudok elbeszelgetni senkivel, mindig ugy erzem hulyenek neznek. Nem tudom magam elengedni, feloldodni, es masokhoz akarok hasonlitani. :// Pl. van egy baratnom,mindenkivel olyan jol elvan, szep is, jol is tanul, latszik rajta hogy jol erzi magat a boreben..olyan szeretnek lenni mint o..szinte mar magamat sem birom elviselni neha..es ha magamat nem szeretem meg nem becsulom,hogy varjam el hogy masok szeressenek? Valaki aki esetleg hasonlo helyzetben van? Tanacsok?:( 17L

2012. szept. 13. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Detto ugyanez vagyok én is.

Amúgy szerintem ne másra akarj hasonlítani, találd meg a saját énedet és legyél egyedi, megismételhetetlen :) Találd meg azt, amit szeretsz. Gondolom az a lány is azért érzi jól magát a bőrében, mert azt csinálja, amit élvez, nem arra gondol állandóan, hogy mit gondolnak mások.

2012. szept. 14. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Probalom, de egyszeruen nem megy..o mindig olyan vidam, sokat nevet mosolyog, en miert nem tudok ilyen lenni?:( nem tudom elengedni magam, mindig erdekel mit gondolnak masok..://
2012. szept. 16. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ügyeletes "Hol laksz kérdezgető", jelentkezek! Merre laksz?
2012. szept. 16. 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:
ez miert fontos?
2012. szept. 16. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Messze laksz úgy is. Vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit.
2012. szept. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!