Nem vagyok valami jó a kapcsolatteremtésben, de szeretnék több barátot. Hogyan fogjak hozzá a barátkozáshoz?
Szeretnék több társaságnak is a része lenni mert a mostani társaságom nem annyira pörgős, mint amire nekem szükségem lenne. És most vagyok 17 éves, ilyenkor kéne élni, bulizni.
Hogy ismerkedjek?
Szép lánynak tartanak, de csöndes vagyok, és sokan beképzeltnek és barátságtalannak tartanak első látásra pedig nem vagyok egyik sem!
hát ja
mindenki azt irja h menj emberek közé meg ilyenek. na de csak úgy menj oda egy ismeretlenhez h szia xy vagyok...... aki. nem olyan jó kapcsolatteremtő annak nem megy. főleg személyesen nem.
nekem irhatsz. :-)
igen, ezek primitív válaszok mindenhol ott vannak.
őszinte leszek, ha nincs igazán érdeklődésed senki és semmi iránt, hiába erőlteted. a külső megjelenéseddel is valószínűleg baj van, mert másoknak nem nyered el a szimpátiáját ezzel.
kezdj el beszélgetni emberekkel itt vagy más közösségi oldalakon, aztán ha van merszed élőben is odamehetsz bárkihez.
persze ha "szép" lány vagy akkor a legtöbb fiú csak egy valamit akar majd tőled. gondolom itt a legnagyobb baj, hogy "nagylányosan" öltözködsz. próbálj meg kevésbé külsővel és inkább tettekkel benyomást tenni másokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!