általában? utálják a diszkósokat és szeretik a rockot. gyakorlatilag semmi más.
de felhozhatok még olyan kliséket, hogy sok sört iszik, motoros bőrszerkós pasikra cuppan meg feketében mutogatja a rockervillát.
a kérdés értelmetlen, mert rengeteg sablonos tiniribivel lehet találkozni, aki xy divatnak hódol, de belül mind egyformák.
nem változtat semmin, hogy rockernek vagy pszichológusnak hívatod magad. ezt nem is fogod elismerni, amíg sablonokban gondolkodsz és elismerésre vágysz. és amíg hiszel a címkékben meg a tekintélyrendszerben, és könyvből tanulod az embereket, addig nem is változol. persze mondhatnám, hogy ez is tipikus pszichológus-személyiség, mert a többség ilyen, de nem akarok általánosítani.
lehet mögötted 10 év "szakmai" tapasztalat, vagy végtelen arrogancia, attól nem fogod megismerni az emberek valódi énjét, csak az önteltséged építgeted.
belül minden ember csak ember.
Azt mondom hogy volt lehetőségem alaposan áttanulmányozni és megérteni a gondolkodásmódot(nem kifejezetten a rockerekét,hanem általánosan a fiatalkori lázadást és annak hatásait a jövőbeli énre)Vannak nagyon közeli ismerőseim és jó barátaim,úgyhogy voltak alapjaim hogy honnan induljak el.Nem felszínesen "könyvből" tanulom az embereket,ez távol álljon tőlem.
Szerinted az én látásmódom a sablonos,holott te vagy az aki nem ismeri be hogy igenis vannak különféle embertípusok.Azzal tökéletesen egyetértek hogy mindenki csak ember,de nem mindegyik ugyan az.Más emberekre másfajta hatások hatnak,és vannak akik ezeket mélyebben magukba szívják,a részük lesz.
Szerintem inkább hanyagoljuk ezt a vitát,mindkettőnknek csupán árt és foglaljuk a helyet.
én nem vitázok, nem akarlak meggyőzni semmiről, úgysem fogadod el.
a fiatalságnak meg a lázadásnak semmi köze ehhez, de természetes hogy nem érted.
és persze, nem könyvekből idézel, és nem sablonokban gondolkodsz, ezért hangsúlyozod az "embertípusokat".
pont ezért van meg a véleményem a "pszichológusokról".
ez az egész csak kivagyi okoskodás meg címkézgetés. az a 10 ember akit az elképzelésedbe rendeztél nem fedi le a valóságot.
ahelyett, hogy bizonygatnál magadnak vagy másoknak, inkább próbáld meg megismerni az embereket valójában előítéletek meg elméletek nélkül, különben belőled is x+1edik csernus lesz.
Hmm előző neked is vannak problémáidXD(uh engem haggyatok ki ebből a lélekelemezgetős dologból...)
Nem tom,te csak a címkézgetéssel jössz,meg hogy mennyire nem ért semmit a pszichológuscsaj,pedig valahol igaza van.Bár eléggé szakmájához méltatlanul beszélXDLehet csak tanul(mivel asszem MONDTA)
Szal tényleg,az ember nem totálisan véletlenszerű random tudatelemekből áll,van hogy egyik ilyeneket tanul,olyanokat vesz fel,ezért vannak kifejezetten adócsalók,hazudósok,tisztességesek,lusták,depressziósok,
mert más dolgokat éltek meg és más gondolkodás módjuk van.
Szal pofa alapállás mindenkinek,pszichológusnak,anti pszichológusnak,anti mindennek,én is befogtam.
"Hmm előző neked is vannak problémáidXD"
semmitmondó mondat
ha igaznak tartod hogy beskatulyázhatók az emberek, akkor persze hogy egyetértesz.
a többi meg zagyvaság és okoskodás. ha nem szereted a beszélgetést, ne látogass fórumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!