Srácok! Nektek mennyire jön be egy rockercsaj?
Figyelt kérdés
Én rocker vagyok,imádom a Runaways-t és úgy a 70-es évek zenéjét(nem vagyok EMO sem)Szeretem a feketét,sokat hordom,de vannak lányosabb cuccaim is.Nem vagyok agresszív sem.Nektek ez bejön?Vagy inkább a 'lányosabb' csajokra buktok?2012. szept. 25. 19:26
1/12 A kérdező kommentje:
Ja igen és 16/l
2012. szept. 25. 19:30
2/12 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a rocker lányok.
Folk metal mániás vagyok (főleg Eluveitie).
19/F
4/12 A kérdező kommentje:
nemcsak ezeket szeretem,hallgatok még pl: Green Day-t,of Monsters and man-t,Joan jett-et és hasonlókat....
2012. szept. 25. 19:44
6/12 anonim válasza:
Nekem bejön, én is rocker lennék. De igazából az inkább csak egy plusz pont ha rocker. Mint például, hogy tud főzni.
7/12 A kérdező kommentje:
Persze,hogy tudok!!!Sokszor szoktam én főzni az ebédet.
2012. szept. 25. 19:54
8/12 anonim válasza:
Nem azt kérdeztem, hogy tudsz-e főzni, hanem azt, hogy az is pozitív tulajdonság. Minthogy rocker vagy. Úgyhogy eddig jól állsz :D
9/12 A kérdező kommentje:
:D
2012. szept. 25. 20:04
10/12 anonim válasza:
A rocker lányok sokszor kaphatóbbak egy kis hülyülésre, nekem kifejezetten tetszenek!
Bár bevallom a Green Dayes résznél csalódtam azért... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!