Srácok! Nektek mennyire jön be egy rockercsaj?
Figyelt kérdés
Én rocker vagyok,imádom a Runaways-t és úgy a 70-es évek zenéjét(nem vagyok EMO sem)Szeretem a feketét,sokat hordom,de vannak lányosabb cuccaim is.Nem vagyok agresszív sem.Nektek ez bejön?Vagy inkább a 'lányosabb' csajokra buktok?2012. szept. 25. 19:26
11/12 anonim válasza:
A Green Day-t, meg az ilyen fiatalos, modern-jellegű zenéket nem kedvelem.
Amiket gyakran hallgatok: Eluveitie (mint említettem, + egyéb kelta folk metál bandák), Dalriada, KerecsenSólyom, Kárpátia, Arkona, Amon Amarth, Metsatöll, Ensiferum, Dyscarnate
(19/F)
12/12 anonim válasza:
Ne!Kérlek ne legyél ilyen hogy 'lányosabb'. Ezt pedig úgy értem hogy nincs olyan hogy xy 'sima lány' ,xy 'közepes lány' és xy 'nagyon lány'. Ha lány vagy lány vagy.És ez téged ne zavarjon hogy vannak fekete cuccaid mert általában a rockereknek az van.Én például szoktam úgy menni hogy fekete nadrág,fekete depresszió póló,fekete bakancs,és fekete szegecses csuklószorító.És nem vagyok a lányok kedvence mert nem vagyok ugyebár olyan mint a többi fiú.Most ide lehetne írni hogy nem vagyok 'fiúsabb' de ahogy az előbb is írtam ez a szó szerintem baromság.Sőt igazából szerintem sokkal 'jobb' lehetsz mint a többi lány mert különleges vagy.Én pont ilyen rockercsajt keresek aki felvállalja hogy neki ez a stílus tetszik.Mellesleg én sem vagyok EMO. (14F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!