általában kérdezem. Olyan tulajdondágra gondolok ami minden rocker csajra jellemző
2012. szept. 27. 19:33
3/19 anonim válasza:
Hát általában a legfőbb jellemző hogy nem törődnek mások véleményével.Úgy tényleg.Ha fel akarnak ülni a kocsi tetejére akkor felülnek a rohadt kocsi tetejére.De egyébként nagyon jó személyiségűek,pont ezért.Ki akarják élvezni az életet,és nagyon felszabadultak.
2012. szept. 27. 20:22
4/19 anonim válasza:
És egyébként ez egyáltalán nem nemhez között,ez minden rockerre vonatkozik,fiúra,lányra,egyébre(előző voltam)
2012. szept. 27. 20:24
5/19 anonim válasza:
Előttem szólóval értek egyet. Merészek, bátrak, és általában lojálisak. Jól lehet velük beszélgetni. Én szeretem őket.:)
2012. szept. 27. 20:26
6/19 anonim válasza:
Ilyen nincs. Nem uniformizálódik akinek egyénisége van. Akinek meg nincs, annak meg tökmindegy. Olyan, amilyennek akarod, hogy legyen, mert meg akar felelni.
2012. szept. 27. 20:55
7/19 anonim válasza:
Olyan személyisége van minden rockernek, amilyennel született. Mg amilyenné alakult az évek során.
2012. szept. 27. 21:38
8/19 anonim válasza:
# 3/7 vagyok
Szerintem azt kérdezi inkább hogy aki beletartozik ebbe a "szubkultúrába" milyen személyiségjegekkel rendelkezik.Mert ugye általában nem jó balerina az,aki gyűlöli a nőies dolgokat és a színpadot.Egyetértek azzal hogy mindenkinek megvan a maga személyisége,de ha az ember beletartozik valamilyen közegbe akkor kell lennie valami kapcsolatnak,hasonlóságnak a "tagok" között.Nem lehetsz reggie zenész ha utálod Bob Marleyt,nem lehetsz hippi ha élből rühelled a cigányokat/feketéket/akárkit és még sorolhatnám de azt hiszem értitek mire célzok.
2012. szept. 27. 21:58
9/19 anonim válasza:
Ha azért kérdezed, mert ilyen akarsz lenni, akkor ne tedd, mert az undorító divatmajomkodás.
Legyél olyan, amilyennek jól érzed magad.
Én is pl. metált hallgatok, külsőm alapján senki nem jönne rá, mert egyáltalán nem akarok úgy öltözködni.
2012. szept. 27. 23:37
10/19 anonim válasza:
"Lázadnak" a hülyeség ellen, nem olyan birkák mint az átlag, nem érdekli őket, hogy ki mint gondol róluk, magukkal foglalkoznak, meg van a saját véleményük, ha kell elmondják, mások (rossz) véleményét meg magasról letojnak. Legalábbis azok, akiket én ismerek, ilyenek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!