Egy rakás szerencsétlenség vagyok? Már semmi értelmét nem látom a dolgoknak!
Én csak panaszkodást olvasok, pedig sok mindenben szerencsésebb vagy mint mások.
Panaszkodsz mert gerincsérved van. Miért nem műtetted meg?? Vagy valami kezeléssel csak lehet korrigálni. Ha nem akkor miért nem olyan munkát kerestél ahol nem kell 25 kilókat emelni?
Írod hogy nőgyógyászati gondjaid vannak. Erre csak azt lehet írni, hogy tessék elmenni orvoshoz, ha kell több orvoshoz. Ne a gyakorin keressünk megoldás a nőgyógyászati betegségünkre. Írod hogy majdnem rákos voltál. Nos vagy az voltál vagy nem.. Olyan nincs hogy majdnem. Én sajnos évekkel ezelőtt rákos lettem.Kivették a bal petefészkemet, és igencsak megszenvedtem a kemot- Már 7 éve tünetmentes vagyok, így elmondhatom, már nem vagyok rákos (5 év a türelmi idő) Komolya betegségekkel nem dobálózunk, mert beüthet a baj.
Írod, hogy kiléptél mert az orvos is ezt mondta. Oké. Megértem, ki kellett lépned egészségügyi okokból. De a lehető legrosszabb módon tetted. Ha tudod hogy sérved van, nem emelhetsz akkor eleve a főnök elé kellett volna állnod, hogy orvosi utasítás miatt nem emelhetsz, így adjon olyan munkát amivel nem erőlteted meg magad. Valószínű, hogy a főnök ellenkezni fog. Sebaj. Akkor el kellett volna menned táppénzre. Közben keresni kellett volna új munkahelyet. Ha megvan akkor az új cégnél jelezni kell előre, hogy 30 nap felmondási időd van. A legtöbb helyen ha kell az illető ezt figyelembe veszik. Hiszen az új cég is kéri a kilépő kollégáitól a felmondási időt.
Majd visszamész és beadod a felmondást. De még felmondás alatt is megtagadhatod a súlyok emelését. Hivatkozhatsz a sérvedre. A főnök nem tud semmit csinálni. Kirúgni már nem tud, legfeljebb 10-15 nap után azt mondja, hogy elmehetsz, mert nem tud mit kezdeni veled.
Panaszkodsz, de nem látod az életed jó oldalát.
fiatal vagy, szakmáid vannak, szerető családod van, párod van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!