Egy rakás szerencsétlenség vagyok? Már semmi értelmét nem látom a dolgoknak!
Első lépés. Ne sajnáltasd magad. Ha állandóan azt mondogatod, hogy egy rakás szerencsétlenség vagy, akkor bizony az is vagy.
örülni kéne az apró dolgoknak, hiszen senki nem szereti az önsajnálkozó embereket.
Hogy minek tudnál örülni? Hát mondjuk annak, hogy fiatal vagy (bár én lehetnék újra 24 éves..) annak hogy 2 szakmád is van. Hogy egészséges vagy. Megvan mindkét lábad, kezed,
nem vagy vak és süket. Én például halláskárosult vagyok. De mégis örülök ennek is, mert legalább az egyik fülemre hallok, és nincs teljes csend.
Legyél optimista. Ha csak nyafogsz, és semmit nem teszel érte, akkor semmi nem fog változni..
Nem kell a szobádba zárkózni, tele sírni a párnát hogy nincs se munkád se párod.. Tenni kell érte.
Én egyébként a mai helyzetben amikor magas a munkanélküliek száma, nem léptem volna ki úgy a munkahelyemről, hogy nincs meg a következő fix munkahelyem. Ez nagy butaság volt a részedről.
Na, akkor leírom neked amit te írtál, de én a pozitív oldaláról.
Fiatal vagy, van 2 szakmád és egy érettségid, jelenleg van munkád, és ha elveszted azt, nem kerülsz az utcára, mert vannak szüleid akik segítenek neked. Szabad vagy, ismerkedhetsz, szórakozhatsz, szerezhetsz új barátokat, új hobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!