Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehetek ekkora szerencsét...

Hogy lehetek ekkora szerencsétlenség külsőre?! :" (

Figyelt kérdés
Nemtudom melyik kategóriába irjam de most mind1. napok óta ezeken sírok: szerintem ronda és kövér vagyok. kb 170 cm lehetek és 65 kiló, rövid hajam van mert kitépkedtem a szép hosszút és most ilyen nagyon rövid ami szerintem hülyén áll de anyukám szerint jól áll.... tuti gerincferdülésem van és ami a legrosszabb.... CSŐMELL. csak bő pólókat hordok amiből van 3 de jó... még toppom van de megkértem anyukámat h vegyünk csak nem tudom mikor veszünk már egy rohadt melltartót mert így utálok járkálni az utcán ha nem a bő pólóim vannak rajtam mert hülyén néz ki a mellem :"( 14/L
2012. szept. 6. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
a legtöbb dolog amit ide leírtál, azon tudsz változtatni:) Ha kövérnek érzed magad, kezdj el futni-sportolni, egyél egészségesebb, nem hízlaló ételeket. A hajadnak egy kis önkontrollra van szüksége, igenis álld meg, hogy nem tépkeded, gondolj arra milyen szép lenne ha nem tépkednéd. Gerincferdülésen remekül tud segíteni a gyógytorna, elmész ortopéd orvoshoz és elmondja mit lehet kezdeni a problémáddal. A melled..igen a melltartó "megoldás" lehet, szólj anyudnak erőteljesebben hogy szeretnél egyet, ha pedig lesz barátod és tényleg szeretni fog, akkor ezzel együtt szeretni fog:) Fel a fejjel, amit itt leírtál azokon lehet változtatni:)
2012. szept. 6. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

160 centimhez 78 kg vagyok, meghíztam a fogamzásgátló miatt, és az égnek sem akar lemenni. Kicsi a mellem, nagy a hátsóm, combom, pocakom. A hajam mindig behullámosodik, hiába vasalom, és csúnya... A fogaimmal sem vagyok megelégedve.

Viszont elfogadtam magam, és ez a lényeg...

2012. szept. 6. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne keseredj el. Fiatal vagy, sokat fogsz még változni.

Van egy lány ismerősöm aki 14 évesen kövér volt, az osztályból senkinek se tetszett. Most évekkel később nagyon jó alakja lett. Mindenkitől azt hallom hogy mennyire bejön neki.

Egy másik lánynak 14 évesen még melle se volt, középiskolás korában kezdett nőni neki de már beérte a kortársait.

Szerintem túlreagálok hogy csúnya vagy. Lehet hogy csak te látod így. Ha gondolod írj nekem vagy küldj képet. Adok pár tippet.

2012. szept. 6. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha vesztek egy jó kosaras melltartót, az tök szép ciciket csinál. A többin pedig (ah írták fent is) tudsz változtatni.
2012. szept. 6. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
szép vagyok a mellem is pont jó ku*va jó lábam van (de tényleg.:D)és baromira leszarom hogy ki mit mond.:)))) ja és 172cm 62 kiló.:)
2012. szept. 6. 19:46
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. szept. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!