Miért hiszi magát annyi tini "elvont művészléleknek"?
Ahh nekem is volt egy ilyen osztálytársam. Érettségi előtt elmesélte nekem, hogy megnézte a Ghost In The Shellt és elgondolkozott azon mi az élet értelme. Nálam már a másodikas kötelezőnél, a Faustnál szóbajött a kérdés, ő azt se olvasta. Ez az úr egy értelmes vonalat nem tudott húzni sose, sose tudott semmit se felmutatni. Most felvették valami OKJ-s képzésre, ő előszedte a sálját, a nyakába dobta, öltönyben, farmerban jár keze alatt a táblával a hányás kerülget. Az ő portálján ő nem is tagadja, hogy egoista és csak a saját dolgait tartja szépnek. Azzal menőzik, hogy japánul tud, de még én is verem a japán tudását a rajzfilmekből rám ragadt szavajárásommal. Tényleg azt veszem észre, hogy egy egoista tapló, aki így akar különlegesebbnek tűnni, holott semmi felmutatható nincs mögötte.
Csúnya vagyok én is, művkaros elsős vagyok, de már az évnyitón rosszul voltam pár "sajátfajtámbeli"-től. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!