Mit tegyek? Nagyon félek!
Figyelt kérdés
Holnap lesz gitár órám és kiderült , hogy többen leszünk. Körül leszek véve ismeretlen emberekkel. És nagyon félek , hogy elszúrok valamit , kinevetnek stb. Valami olyat kell csinálni amiben nagyon béna vagyok. És szociális fóbiám van. Rettentően félek , hogy mi lesz! Tudnátok tanácsokat adni , hogy nyugtassam meg magam? Mert tényleg nagyon rosszul érint ez az egész!2012. szept. 21. 13:26
1/1 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, csak rajztanfolyammal. Az első évemet szinte teljesen ellógtam, nem beszéltem senkivel, nem volt közös témánk. 2 év elteltével most visszamentem, és úgy döntöttem, nem görcsölök. Laza voltam/vagyok világ életemben, de ha új embereket kellett megismerni, mindig görcsölni kezdtem. Most azonban elengedtem minden ilyen jellegű szorongásomat, arra fókuszáltam, az egésznek nincs tétje. Hozzászóltam néhány beszélgetéséhez, elmondtam a véleményemet dolgokról. És lám, most szereztem egy nagyon jó barátot :) Szóval légy laza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!