Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek éjszaka?

Miért félek éjszaka?

Figyelt kérdés

Eddig sose féltem éjszaka egyedül, mostanában valamiért igen. Kb 1 hónapja kezdődött amikor átrendeztük a szobát. Azóta valamiért félek a sötétben, de akkor is ha tesóm itthon alszik (egy szobában alszunk, de már félig nem lakik itt). Már szinte félek elaludni, pedig 1-2 hónapja még éjjel 11-kor a sötét utcán egyedül haza mertem jönni és kiskoromban sem féltem. Nem értem, akkor most miért? Pedig nem árnyékol semmi, csak rossz érzésem van.

15/L

2012. aug. 31. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán a környezetváltozás... nem kellett volna átrendezni a szobát. Hirtelenjében erre tudok gondolni.
2012. aug. 31. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
8%
Azért, mert a szoba átrendezéssel megnyitottál egy kapu a túlvilágból és átszökött egy gonosz szellem.
2012. aug. 31. 19:41
 3/9 anonim válasza:
100%
Talán olyan filmet láttál, amely kissé behatolt az elmédbe... Vagy talán tényleg a környezet változás, talán így idegenebb a környezet és ismeretlen szögből látod a szobát, és ez kételyeket ébreszt benned... Figyelj, éjszaka minden ugyanúgy marad, mint nappal, csak sötét lesz!!
2012. aug. 31. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
A szoba átrendezés miatt. Túl hirtelen érhetett téged, és nem szoktad meg a dolgot nyilván a szervezeted összevan zavarodva mert ugye ha éjjel ki kell menned akkor másabb mozdulatok vannak más felé nézel ha alszol és még sorolhatnám, ez elég zavaró szokott lenni egyeseknél főleg ha ugyan azon a helyen alszanak el csak más az elrendezése. Velem is ez volt amikor átépítettük a házat és a szobámat és kibővítettük illetve amikor átkerült az ajtóm teljesen másik helyre és saját privát wc helyiséget kaptam. Nekem is borzasztóan nehéz volt megszokni hogy máshol van az ágyam, máshová került az ajtóm, nem kell kimennem az előszobába ha wc-re akarok menni és még sorolhatnám.
2012. aug. 31. 20:14
 5/9 anonim válasza:
80%

szia

én is 15 vagyok

amióta elköltöztünk (amivel ugye együtt jár a környezetváltozás) én is azóta félek a sötétben, úgy érzem valaki figyel és nagyon rossz a közérzetem ( ezelatt azt értem hogy azt hiszem figyelnek, félelemérzetem van)

nem tudom ez mitől lehet, de hasonló cipőben járunk

2012. aug. 31. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
A már megszokott környezeted most megváltozott , ez a a biztonság elvesztésének érzését okozhatja és emiatt lehet félelem.De lehet az is, hogy nem túl szerencsés helyre tetted az ágyad és káros sugárzás halad át rajta .Van olyan, amelyik közelében félelmet is érezhet az érzékenyebb ember.
2012. aug. 31. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
A félelem csak egy illúzió. Nem létezik.
2012. aug. 31. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Slender man.

Olvasgass róla egy kicsit bővebben. Játék is van, ha gondolod, leszedheted, ingyenes, még telepíteni sem kell! [link]

[link]

2012. szept. 1. 02:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos tud rólad. Kezdj el félni.
2012. szept. 1. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!