Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Majdnem öngyilkos lettem! Mit...

Majdnem öngyilkos lettem! Mit tegyek? Van akinek ilyen dolgok után happyendel végződött? és Boldog? Igazakat várok!

Figyelt kérdés

23éves srác vagyok ha észnél vagyok akkor nem vagyok gáz se külsőleg se ész ügyileg viszont sok fájdalmat kaptam az élettől Január péntek 13.án bevallotta az exem hogy megcsalt (2napra rá munkámból is kirúgtak) és 4év kapcsolat után elhagyott és kettesbe laktunk 3 évig!Ja és 13.a után kértem volna meg a kezét! Utána pár hónapra rá eljegyezte a pasi akivel megcsalt!De túl lettem rajta de olyan traumát okozott hogy nemi életbe nem tudok teljesíteni minden barátom kihasznált vagy csak igérgettek és már besokaltam és elzavartam mindenkit körülöttem!Egyszer majdnem öngyilkos lettem de mint a filmekbe lány ismimmel összejöttem pillanatok alatt viszont ágyban nem nagyon tudok teljesíteni!Mondja hogy így meg úgy szeret elég nyílt kapcsolatai voltak vagyis sok barátja van és nem hanyagolja de munkából hazaértem és mondja hogy ismerőseivel webkamozik ez nekem kissé kellemetlen!

Végül most anniyra stresszbe vagyok hogy munkán majdnem fej lőttem magam mivel olyan szakmát végzek ahol fegyverem is van.Velem van a lány de érzem hogy bukni fogok.Ha bukok végképp megteszem már most bennem van szívemnél érzem a fájdalmat minden 3. órában szinte szívem benyilal kiráz a hideg stb.Minden nap kezembe a fegyver nagyon sokat agyalok.De megfogom tenni csak segítsetek és ne kamu történetekkel tudtok eseteket ahol helyrejött az illető élete vagy legalábbis boldog?Sok fájdalom ért sokat nyeltem és idáig fajult hogy a lelkem jellemem legyengült nagyon durván!Mondjatok valami értelmes vélaszt.Köszönöm szépen

Sziasztok

2012. szept. 19. 23:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy most nem barátnőre van szükséged! Magányra, haverokra, családodra. Semmiről nem vagy lekésve. Járj moziba,kirándulj, éld az életed... csak ne barátnővel! Hidd el rád is vár a nagy Ő. A nemi életed is rendeződni fog, ha nem erőlteted. Most hajt a bizonyítási vágy... ez nem tesz jót a dolognak. Pihenj.
2012. szept. 20. 17:19
 22/27 A kérdező kommentje:

egész nyáron magányba voltam munka kirándulás 1-2 barát aki van.Mert megválogatom őket!Szóval örök időkig se lehetek magányba.

Szóval most jött az hogy már kapcsolatra vágytam meg is lett csak nem úgy megy ahogy gondoltam....

2012. szept. 20. 17:34
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha ott a hiány, és sosem gyógyul be, akkor Isten az, aki hiányzik. Keress valami gyülekezetet, lesz értelme az életednek, lesznek barátaid és szerelmed is lesz.
2012. szept. 20. 20:57
 24/27 anonim ***** válasza:

2. Vagyok...

Tudod miert nem megy most a szex? Mert ragorcsolsz! Tudatalatt, ugy, hogy nem is gondolsz a gorcsre, megis bekovetkezik. Egeszseges 23 eves ferfi vagy, nem hiszem, hogy mas allna a dolog mogott...egyszeruen az agyad nem hagy...a baratnod meg miert viccelodik ezzel? Elofordul, nem lehet emiatt elitelni senkit! Hogy vagy amugy?:)

2012. szept. 20. 22:38
 25/27 anonim ***** válasza:
Az eredeti kérdésre válaszolva: igen, vannak "csodás" történetek, amikor valami olyan dolog lép az életünkbe, ami azt addig elképzelhetetlen módon megváltoztatja. Konkrétan is ismerek ilyet, bár az kicsit más jellegű. Az illető szeme előtt lett öngyilkos a legjobb barátja. Majd egy évre rá egy másik kedves barátját is elveszítette. Mikor lelke terhét megosztotta valakivel, az meg váratlanul megfosztotta a bizalmától. De aztán kisvártatva hirtelen olyan személy lépett az életébe, ami elsöpörte a teljes fájdalmas múltját.
2012. szept. 29. 01:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy én is tartottam már a kezembe olyan indokkal, de az én esetem annyival volt másabb,hogy én csaltam és nem tudtam feldolgozni. Aztán jött egy Isteni szikra, hogy azért még szép lehet az élet és,ha megteszem kinek fogsz hiányozni! Nem kell görcsölni, komolyan venni eleve már látható futó kapcsolatokat pláne havernőt- mert az nincs is csak Te gondolod azt is komolynak ! A szexuális életed meg rendben fog jönni abban a pillanatban, ha találsz majd egy olyan nőt aki igazán vonzódik hozzád. MONDOM - VONZÓDIK ! Mert valószínű Te ezt is féreértenéd. Ne görcsölj már és foglald el magad. Van munkahelyed? Olyan munkát ne vállalj - már ha válogathatsz - ahol egyedül vagy, mert hajlamos vagy a filózásra. Fel a fejjel. Remélem nem vagy alkoholista, mert az alkoholnak vannak olyan hatásai, amikor is az ember Q-vára tudja magát sajnálni. Higgy nekem , mert végigéltem.
2012. szept. 29. 06:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Két másodpercen múlt hogy önszántamból leesek a harmadikról a tetőre. Komoylan két másodpercen. Senki sem tud róla. Csak a pszichológus.
2012. nov. 15. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!