Majdnem öngyilkos lettem! Mit tegyek? Van akinek ilyen dolgok után happyendel végződött? és Boldog? Igazakat várok!
23éves srác vagyok ha észnél vagyok akkor nem vagyok gáz se külsőleg se ész ügyileg viszont sok fájdalmat kaptam az élettől Január péntek 13.án bevallotta az exem hogy megcsalt (2napra rá munkámból is kirúgtak) és 4év kapcsolat után elhagyott és kettesbe laktunk 3 évig!Ja és 13.a után kértem volna meg a kezét! Utána pár hónapra rá eljegyezte a pasi akivel megcsalt!De túl lettem rajta de olyan traumát okozott hogy nemi életbe nem tudok teljesíteni minden barátom kihasznált vagy csak igérgettek és már besokaltam és elzavartam mindenkit körülöttem!Egyszer majdnem öngyilkos lettem de mint a filmekbe lány ismimmel összejöttem pillanatok alatt viszont ágyban nem nagyon tudok teljesíteni!Mondja hogy így meg úgy szeret elég nyílt kapcsolatai voltak vagyis sok barátja van és nem hanyagolja de munkából hazaértem és mondja hogy ismerőseivel webkamozik ez nekem kissé kellemetlen!
Végül most anniyra stresszbe vagyok hogy munkán majdnem fej lőttem magam mivel olyan szakmát végzek ahol fegyverem is van.Velem van a lány de érzem hogy bukni fogok.Ha bukok végképp megteszem már most bennem van szívemnél érzem a fájdalmat minden 3. órában szinte szívem benyilal kiráz a hideg stb.Minden nap kezembe a fegyver nagyon sokat agyalok.De megfogom tenni csak segítsetek és ne kamu történetekkel tudtok eseteket ahol helyrejött az illető élete vagy legalábbis boldog?Sok fájdalom ért sokat nyeltem és idáig fajult hogy a lelkem jellemem legyengült nagyon durván!Mondjatok valami értelmes vélaszt.Köszönöm szépen
Sziasztok
Szedd már össze magad!
Férfi vagy, ne bánkódjál már folyton a megtörtént dolgok miatt!
Igen, én is sokat szenvedtem, de sosem sírtam és nem sajnáltattam magam mindenkivel, de legfőképp nem akartam megölni magam!
Van egy módszer amivel segíthetsz magadon:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL7EC734CC4B276E4F
(Van magyar felirat a videókhoz, csak be kell kapcsolni a videó jobb alsó sarkában)
Ha segítség kell, írj privátban!
Kedves kérdező!:)
Miért nem írsz vissza nekünk?:(
Idéznék az egyik kedvenc együttesemtől: ,,Never give up it's such a wonderful life"...:) És mennyire igaz!
Hidd el, mindenből van kiút. A pszichológus/pszichiáter tényleg nem rossz ötlet. Sok ember nem megy el, mondván, nem kell nekik ,,agyturkász" meg hogy ,,mennyire ciki". Az orvos azért van, hogy segítsen, ha oda mész, nem fog kinézni téged, megpróbál majd segíteni. Másoknak meg nem muszáj tudniuk róla, hogy jársz. :)
2. hozzászóló voltam.
Hidd el, kérdező, neked most nem arra van szükséged, hogy a havercsajjal valami laza kapcsolatban még jobban frusztráld magad, mert nem tudsz teljesíteni. Köszönd meg a lánynak az eddigieket, mondd el neki, hogy most inkább egyedül szeretnél lenni egy picit, és legyél egyedül. Koncentrálj a munkádra, a hobbijaidra, találkozgass a barátaiddal, de ne törekedj most a csajozásra, hiszen még nem heverted ki az exeddel való kapcsolatodat, nem állsz készen a nőkre.
Olyan vagy most, mint egy ember, aki eltörte a lábát, ami még nem forrt össze, de te azért elindulsz vele a futóversenyen, ami természetesen nagyon rosszul megy, és te borzasztóan érzed magad. Hát ezt nem szabad csinálni. Pihenj egy picit a versenyzés meg az új kihívások helyett, tölts el így néhány hónapot a lehető legteljesebb nyugalomban, és szép lassan magadtól is teljesen helyre fogsz jönni, hidd el!
Elnézést a késői válaszért csak dolgoztam.Van aki mondta hogy konditerem stbstb nos jártam sokáig kajakozni is mondom nem vagyok elveszett ember se kocka:)Normális srác vagyok csak lelkileg meggyötört ám igen komoly kapcsolat kell nekem talán megtaláltam bár nem 100%osnak érzem de ami a gáz hogy nemi életbe nemtudok most teljesíteni múltkor lefeküdtünk volna és nem állt fel nyíltan szólva.Pedig nagyon régóta élek nemi életet.De most egyszerűen blokk..Nos ha ez miatt elhagyna akkor megint összetörök és így végképp nincs értelme új kapcsolatba próbálkozni hisz tudom ezt magamról hogy nem menne.De tény sok idegességnek köze van hozzá de azt nemtudom csak úgy kitörölni.Ráadásul a bnőm most szeret ez miatt piszkálódni ami végképp nem tesz vele jobbat.Ám friss kapcsolat vagyunk még 2 hetesek se de több éve ismerjük egymást csak nem nemi szempontból.Ráadásul nyílt leszek.Ő igénye ágyba kissé több mint amit én tudok nyújtani ez is gáz..Mindent elrontok ezzel.
Ám nagyon soxor megpróbáltam már újrakezdeni az életem öngyilkossági hajlamot kitörölni eddig ment.De mostmár nembírom.Intim ügyek miatt nem lehetek soha boldog?Gyógyszerezni magam meg gáz lenne.23évesen... :(
Ám az exem kihevertem hisz most fejem felett a rózsaszín felhőcske.Hisz szerelmes vagyok.Eddig erős voltam munkámra koncentráltam hobbijaimra egész nyáron mást se csináltam mindenkit távol tartottam magamtól.Féltem az új kapcsolattól csalódástól de sajnos most ez a leányzó eléggé elcsavarta a fejem és most rajta kívül nincs más fontosabb.De közben stresszes is vagyok.
Ám még annyit egyedül élek így könnyen bedepiztem!De ezt nem is depressziónak mondom mert épp ésszel gondolkodok.Csak már elegem van mindenből.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!