Hogy tudnék ellene tenni?
Nagyon félénk vagyok, társaságban nem merek megszólalni egyszer valamiban improznom kellet tobbben voltunk de én nem mertem megszólalni nem tudom mitől van ez...olyan visszahúzódó vagyok nem akarok ilyen félenk csaj lenni..
Mit tudok tenni ellene?

Attól függ milyen társaságban. Én amúgy nem vagyok félénk, de ha mégsincs kedvem beszélgetni, akkor egy kis alkohol mindig segít. Most ezt nem azért mondom, hogy legyél alkoholista társaságban, de pár korty megoldja egy kicsit a nyelved.
Aztán meg még az sem rossz, ha barátnőddel mész valahová és együtt beszélgettek egy 3. emberrel pl. Így nem fogsz olyannak tűnni mint aki meg se szólal.
De egyébként lehet, hogy csak simán nem a neked való társaságban voltál, a hozzád hasonló emberekkel biztos találsz közös témát...
Minden társaságban.. :S
fb-n beszélgettem egy sráccal akkor tudtunk beszélni,de amikor szemtől szemben beszélgettünk akkor alig mertem megszólalni...:smeg néha van olyan érzésem,hogy pl:ahogy állok vagy ahogy ülök hülyén nézek ki pedig nem és nem tudok ellene tenni bárhogy szeretnék

Basszus,mintha csak magamat olvasnám:S
Ráadásul én most lettem 9.-es,új osztály,és egyszerűen nem megy a belilleszkedés:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!