Szerintetek gáz? Mit tudnék tenni ellene?
éppen megváltoztathatnád a neved, de szerintem nincs értelme. ha nem vagytok olyanok, és mégis megkülönböztet valaki a név miatt, az illetővel nem érdemes foglalkozni, hülyék mindig is lesznek, főleg ebben az országban.
jobb példa nem jut eszembe, amerikában egy néger sem fehéríti ki magát, csak hogy elkülönítse magát az "olyanoktól", holott ott is 30-40%-a a bűnözésnek a feketéké. és mégis lehet például elnök. vagy rendőr, vagy tűzoltó, vagy orvos, vagy ügyvéd, a lényeg hogy pont ezzel bizonyítja be, hogy általánosítani hülyeség.
Nagyon köszönöm :) Azért vannak még nem általánosító, jó emberek is :) Kedves utolsó nem szeretném elmondani, mert a nevem alapján pár Gyakori-s ismerős rám ismerhet.. Neharagudj.. De annyit elmondok, hogy elég gyakori név.. :)
Gimibe is sokszor éreztem kellemetlenül magam e miatt és most az egyetemen is, igaz van még egy roma csajszi de ő a rosszabbik fajtából :( (ÉS nem általánosítok ő maga mondta :) )
Szia!
Én a legtöbb cigányt nem szeretem. De az írásod alapján úgy gondolom, hogy te normális vagy. Már abból is látszik, hogy meg tudtad normálisan fogalmazni a kérdésed. Nagyon sokan erre nem képesek, még a magyarok közt sem. Sajnos. Illetve írtad,hogy gimnáziumot végeztél, és most egyetemre jársz, ergo nem lehetsz egy hülye gyerek. Egyszóval ne szégyelld, légy önmagad, és akkor úgy fognak megismerni az emberek. A vezetékneved pedig nem mindig kötelező megmondani én se szoktam. Pedig nem nagyon lehet leszólni miatta, csak szeretném megváltoztatni. Bizonyos okok miatt.
Egyébként régebben én is általánosítottam, de megismerkedtem egy cigány sráccal akivel jóba lettünk, és rájöttem, hogy tényleg nem jó ez az általánosítás, hisz köztetek is van normális. Ahogy magyarok közt is vannak trógerek. pl. Apám magyar, de mégis olyan dolgokat tett amiket ti nem biztos, hogy megtennétek. Ő elhagyta a családját, de amennyire én látom a környezetemben a cigányoknál(falun lakom) a család az első, akármi történik, az a fontos, hogy a családi harmónia meglegyen. És sajnos ezt nagyon sok család eltanulhatná tőletek. És sajnos nálunk nem két emberen múlt a dolog, mert anya tűrt egy darabig, de egy idő után már elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!