Ennyire naiv lenne?

Figyelt kérdés

Haveromon láttam, hogy néz egy csajt. A közelében "elgyengül", kislányos lesz. Több, mint valószínű, tetszik neki a csaj. (20/f) benyomtam azt a dumát utcán ordítva mások előtt neki, hogy " A **** DUGNI SZERETNE VELED! :D "

Természetesen csak nézett egy nagyot és meglepődve, könnyes szemmel várt valamire... aztán röhögött egyet. Azt hittem, leesik neki, h poénnak szántam az egészet.

Másnap neten kérdezte, hogy IGAZ-E, HOGY DUGNI SZERETNE VELE? XDDDDDDd

Akkorát röhögtem. És mondtam neki, hogy igen, csak azért kiabáltam, mert engem is meglepett a téma és akkor "tört ki belőlem" a feszültséggel, hogy eddig nem bírtam elmondani.

Szemét voltam? És ő ennyire naiv?

2012. szept. 18. 01:35
 1/5 A kérdező kommentje:
És szegénynek akkora lófeje van, még amikor mosolyog akkor is kilátszanak a fogai, mint a lónak. :D Juj. De mondjuk a csaj se jobb, fél koponyája kilóg (= fogai szétállnak), beszélni sem tud. Azt hisz, jól néz ki :S
2012. szept. 18. 01:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az nem kifejezés hogy szemét voltál, hanem egyenesen bunkó!!!

Nincs jogod a haverod helyet eldönteni, hogy egy lány szép vagy csúnya! Ha tetszik neki, akkor ez van.

Hogy éreznéd magad, ha neked tetszene egy lány meglátván lefagy az utcán, és a haverod megszégyenítene előtte? Mondván hogy nem szép, de neked nagyon is tetszik?

Becsüld meg a barátod barátságát, hogy ezek után is szóba áll veled! :)

2012. szept. 18. 05:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Uhh, hát szegény biztos nem egy zseni. :S

De már ha ilyen f@asz voltál igazán jóvátehetnéd vmi jó tanáccsal vagy vmi XDXD

2012. szept. 18. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Tényleg genyaság így viselkedni valakivel, aki állítólag a haverod. Most vagy bánj vele normálisan, vagy kíméld meg őt a társaságodtól.

Nem hinném hogy ennyire naiv lenne, de ahogy a szövegből lejött, nem lehet túl nagy tapasztalata csajozási téren. Ha segíteni nem akarsz neki, legalább ne nehezítsd meg a dolgát.

2012. szept. 18. 16:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy az egész baromság, sehol sem akar az a csajszi dugni azzal a félresikerült behemóttal. :D Na jó, kérdés delete mehet. :D
2012. szept. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!