Mi az a naiv?
mindig megbízik a másikban, hiszékeny, nem gondolja, hogy be akarják csapni.
A barátom mondta rám mindig, hogy édesen naiv vagyok.
Elsö válaszoló vagyok.
Most, hogy így többen leírtátok részletesebben... valahogy attól félek, hogy én is naív vagyok :S Pedig sose gondoltam volna...
Legutóbb is mobilon beszéltem a zebránál, megállt egy autó a zebra közepén (szép szabálytalanul) és valamit szóltak nekem. Én nem hallottam, ezért félretettem a mobilt és odamentem megkérdezni mit mondott...
Máskor is van, hogy nem feltételeznék rosszat idegenektöl... Akkor most naív vagyok?
Első válaszoló!:)
Elég naivnak gondollak, mert simán be is ránthattak volna a kocsiba meg elrabolhattak volna téged meg hasonlók. Az ilyeneket nem szabad megkockáztatni.:S
Hát igen... anyám mondta utólag, hogy ilyet ne csináljak, mert a végén még bajom lesz... De valahogy nem gondoltam semmi rosszra ott helyben, pedig nem volt valami pozitív személy aki a kocsiban ült...
Meg sokszor túl kedves vagyok idegenekkel is... valahogy ezen túl kéne lépnem, nehogy egyszer elraboljanak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!