Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon naiv vagyok a kapcsolat...

Nagyon naiv vagyok a kapcsolatok terén, ezáltal nagyon nagy csalódások érnek. Mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat írjatok! köszönöm.
2011. dec. 13. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:

18 éves vagy,és még mennyi csalódás fog érni!

Azt mondják, ami nem öl meg az megerősít és ez így van! Minden csalódásból tanulhatsz valamit,amit aztán próbálj hasznosítani. És ha valami elsőre túl szépnek hangzik,, akkor gondold át,és csak úgy lépj bele!

2011. dec. 13. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:

ha nyitottan, mondhatni naívan állsz hozzá egy kapcsolathoz, akkor van esélyed nagy örömökre, de nagy csalódásra is. engem is hányszor húztak már le, és b.tak már át, ha akarnám se tudnám összeszámolni. :)

de ha zárkózott, felületes vagy, hát akkor legfeljebb kicsit csalódhatsz, de akkor az örömök is kicsik lesznek.

én még mindig az elsőt választanám. vagy naívan, vagy sehogy.

2011. dec. 13. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:

óvatosan kell kialakítani, én is jól megszívtam mikor a 2. talin a csaj már a nadrágomba nyúlkált xd

nekem ez egy jó lecke volt ,hogy ha van valaki akitől szeretnék vki, és látom rajta hogy ő is bír engem, akkor nem fogom elsietni, nemértem miért nem lehet ezt megtanulni:D

18f

2011. dec. 13. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mit csinálni, a csalódásokból tanulsz.

Tudod az nem megoldás hogy minden rosszból kimaradsz mert akkor a jó dolgokat nem fogok értékelni és önzővé válsz.

Amíg meg nem találod azt az embert aki mellett megfogsz öregedni addig mindig is fognak csalódások érni.

Tudod Én 26 éves pasi vagyok 3 nagy csalódáson a többi meg nem számított,ezek után már én is jobban válogatom a nőket(nem külső alapján) és a sz.betűs szót már csak akkor akarom kimondani ha esküvőre készülök(ami a jövőmben nézve egyenlőre lehetetlennek tűnik).Ja igen és a sok csalódás miatt kővé vált a szívem és a büszkeségem törhetetlen(mikor nem iszom le magam merev részegre) :)

Szóval az a tanácsom hogy jobban válogasd meg magadnak a pasikat,ne hagyd hogy az első randin megcsókoljon,küzdenie kelljen érted,ha nagyon kellesz neki akkor úgyis sokkáig próbálkozik(apróbb jeleket azért adni kell),és talán ne a külső legyen az egyik szempont mert ami túl szép az általában rohad belülről és ők azok akik játcanak és kihasználják az embereket.És nyugodtan legyél bizalmatlan az emberekkel(tudod ezt mostanság csak kiérdemelni lehet),és néha hagyd magad az árral úszni.

:)

Minden jót!

Szia!

2011. dec. 13. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Jól mondtátok, én se tudtam volna jobbat!

No para!

2011. dec. 14. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!