Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért születtem Magyarországon...

Miért születtem Magyarországon? Miért születtem magyarnak?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 22:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
nem adnak ám minden magyar bavándorlónak fegyvertartási engedélyt határátlépéstől számítva másnap, még a nagy USA-ban sem. tudod ez úgy van hogy egy alkotmánykiegészítés lehetővé teszi a szabad fegyvertartást, de engedélyhez kötik, pont úgy mind az autózást is, lehetsz 8-10 éves gyerek, ha van pénzed vehetsz 5 autót, de törvényesen nem használhatod jogosítvány nélkül. remélem nem csak a fegyvertartás miatt szeretnél amerikába menni.
2012. szept. 19. 16:20
 22/28 A kérdező kommentje:
nem csak azért mert mindig filmekben is láttom hogy néz ki milyen ugy mond "menő" vannak utcai versenyek de igen fegyverek miatt is akarok menni meg új életet kezdeni, ott vannak tengerek,oceánok nagyon szeretek horgászni ott majd lehet veszek egy kicsi horgászhajót vagy egy csónakot vagy csak gyalog kimegyek a tengerpartra horgászni vagy bámulni a jó csajokat. Meg minden
2012. szept. 19. 16:58
 23/28 Shai-Hulud ***** válasza:

Az a baj, hogy ha kimégy, mire megteremted azt az egzisztenciát, hogy kimehetsz horgászni a saját csónakodon, meg csajokat bámulni, addigra már tényleg csak bámulni fogod a csajokat, és lógatni a kukacodat...

:-D

2012. szept. 19. 17:01
 24/28 anonim ***** válasza:

"nem csak azért mert mindig filmekben is láttom hogy néz ki milyen ugy mond "menő" vannak utcai versenyek de igen fegyverek miatt is akarok menni meg új életet kezdeni, ott vannak tengerek,oceánok nagyon szeretek horgászni ott majd lehet veszek egy kicsi horgászhajót vagy egy csónakot vagy csak gyalog kimegyek a tengerpartra horgászni vagy bámulni a jó csajokat. Meg minden"

Te jó ég... Hány éves vagy? 12? 11?

2012. szept. 19. 17:25
 25/28 anonim ***** válasza:

"fegyveres utcai verseny"

ez melyik filmben láttad?

nem lehet hogy rajzfilm volt hülye gyerekeknek?

rosszul látsz mindent, barátom.

nézz olyan filmeket is ami a valóságot tükrözi.

2012. szept. 19. 18:09
 26/28 A kérdező kommentje:
na igen magyar felindulás. 1 nem írtam fegyveres utcai versenyek. 2. tudtam hogy mindenki ezt fogja írni magyarok kiszámíthatóak.
2012. szept. 19. 18:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Mit tudtál te, semmit nem tudtál:D Nehogy már még másokat okolj. Úgy írtál az életről mint valami fantázia-világban élő 12 éves h*lyegyerek. Lehet hogy az is vagy. És inkább magadba nézz, nehogy már még másokat hibáztass, a saját hülyeséged miatt.
2012. szept. 19. 18:38
 28/28 anonim ***** válasza:

Menj ki nyugodtam, sőt úgy hallottam Texas a legtutibb hely egy nem amerikainak.

ott ha bemész egy bárba, kérsz egy sört (persze magyarul, mivel angolul ilyen hülyék biztos nem tudnak) az egész bár kollektivan dugja fel a valagadba a sörétes puskát.

ott akkor majd lesz fegyver, nem kell hogy aggódj.

2012. szept. 19. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!