Miért születtem Magyarországon? Miért születtem magyarnak?
Az a baj, hogy ha kimégy, mire megteremted azt az egzisztenciát, hogy kimehetsz horgászni a saját csónakodon, meg csajokat bámulni, addigra már tényleg csak bámulni fogod a csajokat, és lógatni a kukacodat...
:-D
"nem csak azért mert mindig filmekben is láttom hogy néz ki milyen ugy mond "menő" vannak utcai versenyek de igen fegyverek miatt is akarok menni meg új életet kezdeni, ott vannak tengerek,oceánok nagyon szeretek horgászni ott majd lehet veszek egy kicsi horgászhajót vagy egy csónakot vagy csak gyalog kimegyek a tengerpartra horgászni vagy bámulni a jó csajokat. Meg minden"
Te jó ég... Hány éves vagy? 12? 11?
"fegyveres utcai verseny"
ez melyik filmben láttad?
nem lehet hogy rajzfilm volt hülye gyerekeknek?
rosszul látsz mindent, barátom.
nézz olyan filmeket is ami a valóságot tükrözi.
Menj ki nyugodtam, sőt úgy hallottam Texas a legtutibb hely egy nem amerikainak.
ott ha bemész egy bárba, kérsz egy sört (persze magyarul, mivel angolul ilyen hülyék biztos nem tudnak) az egész bár kollektivan dugja fel a valagadba a sörétes puskát.
ott akkor majd lesz fegyver, nem kell hogy aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!