Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért születtem Magyarországon...

Miért születtem Magyarországon? Miért születtem magyarnak?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 22:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

pont nálunk van ez a birka agyi szint.

Sokan próbálják azt elhitetni velünk, hogy a fejlettebbek országokba se jó az élet. Ott csak h*lyék vannak, halomra gyilkolják egymást stb stb.

Hát igen arányaiban több a gyilkosság az USAban. Nálunk az emberek meg inkább öngyilkosok lesznek...

2012. szept. 17. 23:37
 12/28 anonim ***** válasza:

Akkor menj ki próbáld ki...

Aztán ne kapjunk hírt, hogy agyonlőttek egy magyar bevándorlót a négerek New York, Brooklyn negyedében...

2012. szept. 17. 23:39
 13/28 anonim ***** válasza:
Jó hát én, személyes beszámolókat hallottam/hallok arról, hogy mi van ott kint, szóval nem elhitetni próbálják velem,hanem megmondja hogy ez van, sz*r van, de kell a pénz. Ami egyébként ott kint már közel sem szerezhető olyan könnyen mint egykoron...
2012. szept. 17. 23:41
 14/28 Shai-Hulud ***** válasza:

Nem értelek. Nézz körül a világban, hányan éheznek, nyomorognak, elvesztik mindenüket egy háborúban, vagy egy földrengéskor, hányan születnek sokkal rosszabb körülmények közé.

Örülj inkább, hogy nem Etiópiába születtél véletlenül...

2012. szept. 17. 23:45
 15/28 A kérdező kommentje:
igazad van csak itt nem élvezem az életet itt mindig harcolni kell a megélhetésről meg öröm sincs sok
2012. szept. 17. 23:48
 16/28 anonim ***** válasza:
Szívem szerint én is Amerikába mennék, vagy Londonba, csak sajnos egyelőre nem tehetem meg, de nagyon rajta vagyok az ügyön!
2012. szept. 17. 23:52
 17/28 anonim ***** válasza:
Máshol is harcolni kell a megélhetésért. Az boldogságod meg nem ezen múlik. Ha a boldogságod nem találod meg magadban, akkor akárhol lakhatsz, és akármilyen gazdag is lehetsz, akkor sem leszel boldog.
2012. szept. 17. 23:52
 18/28 A kérdező kommentje:
de pl ha lehetne fegyverem azok amiket soroltam és mindig elmennék lőni vele hülyéskedni úgy értem vannak ilyen "vérző zombis céltáblák" tökre mennő jó lenne őket kiprobálni meg még sok máás dolgot
2012. szept. 17. 23:56
 19/28 anonim ***** válasza:
Azért hogy legyen célom, a cél hogy minél előbb elmehessek innen! Bár úgy vélem utána összeomlana az életem.
2012. szept. 18. 16:53
 20/28 anonim ***** válasza:
Én összeteszem a két kezem, hogy nem Szomáliában vagy valami hasonló országba születtem. Magyarország nem a legjobb, de messze nem a legrosszabb ország.
2012. szept. 19. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!