Miért csinálja ezt a kutya?
Van a mamáméknál egy kutya, tacskó és jackterrier keverék, de inkább tacskóra hasonlít. Állandóan a macskák , kutyák seggét, izéjét nyalja, és ha mennek simogatni hozzá az emberek (én nem simogatom, úgy utálom, inkább felrugom ha találkozok, bár engem nagy ívben elkerül) akkor elkezdi az embereket is szagolgatni, és ugyab ott köt ki, mint a kutyák/macskáknál!!
És megy oda a hugom simogatni, és valami borzalmas szerintem!!Mit csináljak, mert már az is zavar, hogyha ember közelében van!!
A válaszokat előre is köszönöm!!!!!!!!!!
A kutyák így ismerkednek. Az én kutyáim szagolgatják egymást,vagy idegen kutyák fenekét, ha idegen ember jön, akkor megszagolják azt is. Náluk ez természetes,sok mindent megtudnak így egymásról (már a fenékszagolgatással) pl. hogy tüzel e a nőstény, meg ilyenek. Olyat még nem láttam hogy nyalogatnák is egymás hátsóját.
Én ha egy idegen kutyust akarok megsimogatni, először mindig megszagoltatom vele a kezem, utána látszik hogy szívesen fogadja a simizést.
L/22

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!