Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A kutyámmal annyira összhangba...

A kutyámmal annyira összhangban vagyunk hogy nem tanult dolgokat is megcsinál elsőre és tudja mit akarok. Ezt sok kutya tudja vagy ritka az ilyen?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég ritka. Az én kutyusom imád engem, mindig ugrálgat, amikor meglát. De azt, h feküdj, azt fél éven keresztül próbáltam megtanítani neki. De nem sikerült, feladtam! :)
2012. máj. 6. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:

azt hogy érted hogy tudja hogy mit akarsz?

mert mit akarsz általában?

2012. máj. 6. 15:26
 3/5 A kérdező kommentje:
például az hogy gyere ide vagy feküdj ülj stb.. nem csak úgy érti meg ha mondom ha csak a kezemet mozdítom és lemutatok a földre akkor leül magától ... vagy pl ő nem jöhet fel az ágyra és csak a szemébe nézek és tudja hogy azt akarom h feljöjjön..de amúgy látni kéne :D esküszöm lehet vele beszélgetni mert ismeri a barátnőm nevét pár ismerősömét kutyákét más szavakat pl: kaki, pisi, kaja, stb ... csak különös hogy nem be van tanítva hanem megérti amit akarok
2012. máj. 6. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:
a másik különös dolog az ahogy ő kommunikál velem :D
2012. máj. 6. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak simán van egy jól alkalmazkodó érzékeny kutyád. A legtöbb kutya a kézjeleket jobban érti, mint a hangjeleket, a szembenézés, pláne ha szúrós szemmel nézed pedig egyértelműen fenyegetés, csak egy dominánsabb kutya nem feltétlenül veszi ezt magára. Valószínűleg nagyon jó jelleme van, tehát nem gyakori az ilyen, de normális :)
2012. máj. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!