Hogyan vezessem rá a szüleim, hogy egy kutyát akarok ballagásomra? És melyik fajta legyen?
Van már 2 kutyánk + egy ideglenesen örökbefogadott. Az ideglenesen örökbefogadottnak már nemsokára lesz gazdája 1 hónap múlva elviszik. Szeretnék egy ölebet ballagásomra. Ezek közül a fajták közül valamelyiket:
Yorki
Papillon
Orosz toy terrier (ez sajna most nagy valószínűséggel nem lesz mert Mo.-n nem találtam tenyésztőt). Ha mégis van akkor léci valaki másolja be a linket!
Lényegében apum jól tudja, hogy mit szeretnék mert az egész hűtő tele van Yorkis és Papillonos képekkel. Van egy ismerőse akik tenyésztenek Yorkikat. Velük már apum beszélt mert voltak itt és halottam, hogy apum mondta nekik ha lesz kiskutya akkor szóljanak már. Ők meg mondták hogy nyár elejére várhatók kicsik.
Szóval lényegében elég jól tudják hogy mit is szerintetek beszéljek velük róla?
Jól figyelj, mert csak egyszer mondom el a helyes technikát:
"Apu, anyu, yorkit vagy papillont szeretnék a ballagásomra!"
Szerintem igen, ülj le velük megbeszélni, de jó, h van egy ismerős tenyésztő! :)
Nem szándékozol menni máshová továbbtanulni? Mert akkor viszont nem túl jó ötlet ballagásra kutya, ha pár hónap múlva itthagynád! :/
A választ köszönöm!
Biztosan elbírnánk vele. Az ideglenesen befogadott kutya is egy erős közepes testű eb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!