Ez elítélendő? Mert én ezt nagyon szeretném de már most kicsit szégyenlem magam miatta.
Lehet, hogy még változni fog meg mondani fogjátok, hogy a korom miatt de én ezt szeretném.
Eddig nagyon úgy gondolkoztam, hogy mindenképpen Magyarországon akarok maradni de rájöttem, hogy ezzel csak a saját életemet tenném tönkre, itt nem lennék olyan boldog. Amerikába szeretnék menni, vendéglátós vagyok ezért állítólag jó munkákat találnék külföldön. Azt szeretném az élettől, hogy legyen férjem és gyereke(i)m. Igazából amióta az eszemet tudom azóta nagyon szeretem a katonákat (akartam is az lenni) és azt akarom, hogy a férjem is az legyen :D talán ez össze is fog jönni. El tudom képzelni magam egy ilyen környezetben, de mégis azt érzem, hogy rosszat tennék ezzel.
Mindig kiakadtam egy kicsit amikor ehhez hasonlókat hallottam meg amikor mindenki amerikával volt kiakadva de úgy érzem, hogy ott jobb az élet. Ha elmennék lenne egy kis bűntudatom amiért elhagynám Magyarországot, hiszen ide születtem és itt kéne lennem. El sem mentem, lehet, hogy ki sem jutok de már most rosszul érzem magam miatta. Miért?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!