Nagyon szégyenlem magam emiatt?
Nem muszáj elmondanod de akkor legalább adj többet a kapcsolatba.
Én el is mondanám idővel.
A férjeddel megbeszélted a problémáidat, mielőtt ez a dolog történt? Mert ha igen és a férjed utána sem törődött azzal, hogy foglalkozzon veled, akkor megértelek. Csak ilyenkor az lenne a jó megoldás, ha nem úgy keresnéd a boldogságot, hogy közben még férjnél vagy. Mert akkor jön az az érzés, ami most is benned van.
Én dettó így vagyok a férjemmel. Nem törődik velem. Sem testileg, sem lelkileg. Százszor elmondtam neki, mi bánt, de nem hatotta meg. Ha lenne hová mennem a kisfiammal, már elmentem volna, nem lennénk együtt, mivel nincs hová menni, így próbálom így élni a mindennapjaimat.:(
Én is vágyom, hogy megkapjam a törődést egy férfitól, de nem így.
Bár múltkor mikor felvetettem a férjemnek a szex ötletét, hogy kivel szexeljek, ő rávágta, hogy a szomszéddal. Persze viccnek szánta gondolom, de ha lenne egy helyes szomszédom, lehet eljátszanék gondolati síkon az elmélettel.:)
b@sszameg, annyi abberrált tajparaszt jár erre az oldalra, most végleg felhúztam magam
megismerkedtem, megcsókolt, elcsattant.... konyörgöm írjátok már egybe, vagy szerintetek van olyan szó, hogy el meg rá meg be stb???????????????
iskolázatlan idétlen idióták...
meg tanultam egy életre leckét ,csak azt bánom, hogy naiv voltam.:(
Be kapcsolta a skypot és a feleségével vártak meztelenül és azt akarták vetkőzzem ék meg szexelnek rajtam.
Teljesen bele szédültem ez borzasztó :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!