Miért érzem ennyire rosszul magam lelkileg? Mi bajom van?
19éves lány vagyok, ma volt a 4.munkanapom a mekiben, egyíedül kasszáztam, s bár segítenek, meg kedvesek, úgy érzem nem bírom ezt. Szeretem az embereket, de ez nem nekem való, úgy érzem ebbe sosem fogok beleszokni, hogy nem vagyok odavaló, úgy érzem, hogy annyival több van bennem ennél.
Nagyon ideges vagyok aholnapi nap miatt is, mert holnap még többet leszek magamra hagyva, és félek hogy valamit elrontok, és baj lesz, most is elkapott a sírás, és ma is mikor elrontottam egy rendelést és a vendég kiabált majdnem elbőgtem magam, olyan megalázó volt. Én még sosem éreztem magam ilyen idegenként és ilyen rosszul egy munkahelyemen sem. Nagyon kell a pénz, nem várhatom el hogy anyámék tartsanak el, de már most azt érzem, hogy innen mennem kell minél hamarabb.
Azért érzem ezt mert új a dolog, vagy mert nem nekem való és mert nem "itt a helyem"?
Naponta többször is elgondolkozom azon hogy "mit keresek én itt...nem lehet ez az életcélom, ez nem nekem való, menni akarok innen". Olyan ideges vagyok minden este a következő nap miatt hogy fáj a szívem, műszak közben pedig a fejem.
Szia!
Véletlen nem a szegedi mekiben dolgozol?
Én is utáltam pénztárazni, de a konyhát szerettem. Egyrészt kevesebb a felelősség, másrészt nincsenek vevők :-)
Tanulsz? Ha nem, tanulj valamit, legyen egy célod amit el akarsz érni :-)
Kitartás :-)
Kár pedig mondtam volna, hogy hagyd ott a mekit és keressünk együtt munkát. Szegeden sok a jó diákszövetkezet.
20/L
Menj oda a menegerhez vagy az étteremvezetőhöz és mond meg, hogy nagyon stresszes neked a kassza és át szeretnéd magad kérni a konyhába vagy a lobbiba, nekem mindig segítőkészek voltak. A kassza nehéz, főleg akkor ha még csak most kezded, ha nem megy akkor nem kell erőltetni, de ha nem mondod meg nekik, hogy mi a problémád akkor fognak csak tudni segíteni. Szerencsére többségben vannak a rendes vendégek belőlük kell erőt merítened és ha valami baj van azért vannak a managerek, hogy segítsenek.
-egy szintén mekis dolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!