Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van más is így ezzel? Valaki...

Van más is így ezzel? Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Előfordul, hogy csinálok vagy mondok egy témával kapcsolatban valamit, és másnap vagy picivel később nem értek egyet saját magammal, és úgy érzem bár ne tettem volna (igy érzem akkor is ha valakivel őszintén beszélek), és utána újból olyan érzésem van, hogy nagyon jó ötlet volt. Minden héten 1-2 alkalommal napokig, vagy néha csak órákig megváltozik a véleményem mindenről. A legdurvább ilyen példa, hogy szerelmes voltam valakibe és és hol szerettem, hol szinte utáltam, ezért nem tudtam vele összejönni, de egy két dolgon kívűl mindennel így vagyok. Kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor nagyon részeg az ember és másnap megbánja, amit tett, csak én nem teszek olyat, amit meg kéne bánnom és nem is szoktam inni. Veletek elő szokott fordulni ilyen? Ezzel szerintetek mit lehet kezdeni?
2009. júl. 30. 21:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Velem is szokott csak nem ilyen gyakran, vagy pl az osztálytársaim..egyik utálta az emokat nyári szünet lett és RÖGTÖN az lett komolyan mondom 1 nap alatt!
2009. júl. 30. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy milyen idős vagy.Ha még fiatalabb,akkor sztem tök normális.Ha viszont idősebb,kinőttél a kamaszkorból akkor elgondolkodtató...Egyébként velem is előfordul.
2009. aug. 3. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!