Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » S. O. S! Reggel mindig elalszo...

S. O. S! Reggel mindig elalszom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Reggel 5kor kell kelnem. Általában este 10-11 óra fele mindig elmegyek aludni, alvás előtt olvasgatok, nyugis zenét hallgatok, gondolkozom.

Viszont mindig gondjaim voltak a felkeléssel. Tavaly nem volt belőle akkora probléma, mert ha nem keltem fel a csörgőórámra, akkor anyám félkelt rá (két szobával arrébb!! Nem is értem, hogy miért nem hallom meg...) és ő felébresztett:D Viszont most azt mondta, hogy nem szeretne minden reggel ő keltegetni, keljek fel magamtól.

Azt találtam ki, hogy fél ötre beállítom a mobilom ébresztőjét, az ötpercenként csörög, s fél óra alatt szépen kiszáll a szememből az álom. 5re pedig felhúzom a rendes csörgőórám, és ha az megszólal (más hanggal), akkor tudni fogom, hogy mostmár fel kell kelni, nem szabad lustálkodni.

Ez jól is ment pár napig, aztán elkezdtem a rendes csörgőórát is reflexből lenyomni, hogy ne csörögjön tovább.

Mit tegyek, hogy könnyedén fel tudjak kelni reggel? :/ SEGÍTSÉG

2012. szept. 11. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tedd az órát a szoba másik végébe, nekem bevált:D

Fel kellett állnom ahhoz, hogy kinyomjam :D

2012. szept. 11. 16:54
 2/6 A kérdező kommentje:
húú ez jó ötlet:D köszi!
2012. szept. 11. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is elrakom a telefonom a szoba másik végébe. Felkelek, lenyomom és visszafekszem aludni! :D Eleinte bevált, nem aludtam vissza, de 1-2 hét és... Kellene még egy óra is mellé, de nincs.

Amúgy nekem ami bevált, csak sajnos most nem tudom alkalmazni, hogy olyan ébresztőt állítok be, ami nagyon hangosan indul és a frászt hozza rám. Na akkor már tuti ébren maradok! :)

2012. szept. 12. 00:59
 4/6 anonim válasza:
Én azt csinálom, hogy elrejtem este a telefonomat. Olyan hangot tettem be, ami alapból feldűhít. Nem bírom hallgatni az ágyban fekve, muszáj felkellnem és megkeresnem a telefonom. Néha persze emlékszem, hogy hová raktam, de volt olyan is hogy nem igazán tudtam. Egy ilyen akció reggel korán eléggé felébreszt, főleg hogy villanyt is kell kapcsolnom hozzá.
2012. szept. 12. 13:45
 5/6 anonim válasza:

Fogadj be egy macskát :D

Komolyan, nekem is voltak problémáim a felkeléssel, aztán kaptam egy cicát, aki elég hamar megtanulta, hogy reggel, ha csörög az óra azt jelenti, hogy felkelek és megetetem. Így azóta, ahogy meghallja a csörgést, lendületből ugrik a mellkasomra és dorombol, meg nyávog :D

2012. okt. 3. 09:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Van cicám, de elég lusta, így nem sok hasznát veszem, mint ébresztőóra:D Inkább én vagyok neki az ébresztője...
2012. okt. 3. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!