Nektek volt már olyan hogy alvás közben felkeltetek és álmosan csináltatok valami értelmetlen dolgot, amire reggel meg később ébredés után tisztán emlékeztetek, de nem értettétek miért csináltátok éjjel azt?
Az a baj, hogy az ilyen dolgokhoz néha a aludni sem kell. Kenyér a hűtőben, tej a kenyereskosárban. :(
Párom szokott alvás közben kimenni enni, próbálom róla leszoktatni, de ő nem emlékszik rá, csak otthagyja a csokis és egyéb papírokat az asztalon. Mással is előfordul, de az okát nem tudom.
Egyszer fáztam és felvettem a felsőmet, amivel iskolába kellett volna menjek reggel. De emlékeztem arra, hogy felvettem, csak olyan volt, mintha az álmomban csináltam volna.
Olyan is volt, hogy felkeltem és felkapcsoltam a villanyt. Erre megébredtem és gondolkodtam, hogy most mivan? Kicsit fura érzés.
Kedves Rapesz: megtennéd, hogy bevonzol magadnak 60 millió forintot, és nekem ajándékozod?
Mivel neked működik, ezért ez neked semmibe sem kerül, nekem viszont jól jön. Köszönöm.
Igazad van Rapesz. Én is tapasztaltam már, hogy működnek ezek a dolgok :)
És hogy a kérdésre válaszoljak, velem nem igazán fordulnak elő ilyen dolgok, max felkelek, kirázom a takarómat, párnát, mert félek, hogy pók van az ágyamban. Ezt mondjuk tudatosan csinálom, mert betegesen félek a pókoktól :/
Egy haver meg múltkor házibuliban, mikor már aludtunk, egyszer csak felkelt és odahugyált a szoba sarkába xD Reggel meg égett a pofája :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!