Miért pattint le mindenki? (bővebben lent)
Kicsit olyan érzésem van, mintha enyhén fogyatékos lennék. Egyetemre járok. Fontos, hogy idegileg és lelkileg szét vagyok esve, próbálok barátkozni de a legtöbb ember elkerül.
Nem tudom mit tegyek, erőltessem-e a dolgot, vagy várjam meg amíg kialakulnak a saját kapcsolataim, megkeresnek bizonyos emberek és elmélyül a kapcsolatunk.
Kialakult most elsőben pár gang, bevárják egymást órák után, együtt mennek vissza a kollégiumba, én mindig egyedül megyek. Nem azért mert egy kis antiszociális vesztes vagyok, hanem egyszerűen nem kell a fölös stressz, szerintem nem azon múlik, hogy milyen ember vagyok, hogy most kikhez nyalom be magam, nem?
A szobatársaimmal is voltak már konfliktusaim, konkrétan nem találom a helyem, anyagilag is nagyon le vagyok amortizálódva, olyan ruhákat kell hordanom amik nem tetszenek, mert nincs időm, energiám és főleg pénzem újakat venni, persze nem a ruha teszi az embert.
Reggel ingyenes a kondizás, le szeretnék járni, de jelenleg nincs elég pénzem kajára, ezért inkább nem megyek le, pedig ha tényleg valami agyi baj van, az agyi vérkeringést is javítja a kondizás és az egész kiállásom megváltozik tőle, erőt sugárzom gondolom.
Igazából a barátaim már megvannak, én most inkább egy kapcsolatra vágyom nagyon. Ahhoz meg nem tudom mi a legjobb.
Jobb ha inkább a háttérben harcolok magányos farkasként és ha valaki felvállal nem lesz belőle pletyka, vagy jobb ha mindenhol ott vagyok mindenkivel jóban vagyok felületesen, nagyjából mindenki ismer és úgy?
Nem tudom, hogy hibát követek-e el azzal, hogy nem veszem túl komolyan a társasági életet.
Egyenlőre a sulival is csúszom, mert kajára nincs pénzem, nem hogy megvegyem a műszaki rajzlapokat, rajzeszközöket, stb. És mondom. Néha úgy érzem magam mintha egy nagy ködfátyol lenne közöttem és a világ között és ez meg is látszik rajtam. Mint valami retardált.
Volt egy pár jó helyzet, pl közös filmnézés lányokkal, több lányszobába is elhívtak, de ezek voltak az első és utolsó alkalmak, valamiért többet nem kerestek azok a lányok, nem hívtak, szépen lassan a srác társaságok is levegőnek néznek.
Mit tanácsoltok?
Oké-oké.
1. Ruhákat tudsz szerezni a turkálóból, jó minőség és szép - nem mellesleg egyedi - és ott aztán válogathatsz. :)
2. Nem, nem attól leszel valaki, hogy egy bandába tartozol, de kevesebb sem leszel, ha ott vagy. Hasonló érdeklődésű emberek csoportja - jobb esetben.
3. Nem kell erőltetni, azt szerintem az emberek nem szeretik... de ahogy gondolod. Az előttem válaszoló jól írta, ha lesz munkád, akkor majd megoldódik idővel. :) Csak ugye találj egyet... :(
4. Ahogy érzed, te ismered magadat. A lényeg, hogy önmagadat add, mert hiába vagy mindenhol ott vagy húzódsz vissza, ha ezért valaki kapcsolatba bonyolódik veled és nem te leszel a partner, hanem egy maszk, akkor pofára fogsz esni...
5. Szerintem azért viszonyulnak így hozzád, mert te így viszonyulsz magadhoz és ezt az érzést váltod ki a viselkedéseddel bennük is.
Tudom, hogy nem könnyű váltani, de kezd el szeretni magadat. :)
És suli mellett vállalj valami diákmelót, nem csak az önéletrajznak tesz majd jót! ;)
(És ezek szerint művészetis vagy. nice. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!