Más is érzett így valaha? Csak én érzem magam boldogtalannak?
valahogy úgy érzem, mintha az ellenkezője történne amit szeretnék.. (persze normális kereteken belül)..
mikor kicsi voltam a szüleimnek volt egy jólmenő vállalkozása, ami késöbb becsődölt... apám lusta dolgozni, és nagyon csórók lettünk.. persze nem halunk éhen, de nem tudunk elmenni nyaralni (pedig a szállás ingyen lenne), a szülinapom nem arról szól, hogy ezt szeretném-azt szeretném.. hanem "tudsz kölcsönadni pénzt?!" (spórolt pénzem, és együt tartjuk egyik rokonnal).. tökre elkeseredem, mert a környékünkön nem éhezés van.. mindenkinek van pénze, ha nem is sok... haveroktól is azt hallom, hogy szülinapomra... stbre kap egy kisrobit.. telefont stb-t.. én meg még ajándékot se kapok :\'(
------
15 vagyok.. nyáriszünet van.. anyám úgy csinál minta suli lenne.. haverok már kiröhögnek néha, hogy "hehe, már lövik a pizsit?!" .. nem enged el sátrazni.. megszabja meddig gépezzek.. (amúgy is max éjfél-fél 1 fele alszok).. haverjaim, még a lányokat is 11-éjfélig kiengedik (faluba lakunk, üresek az utcát, tök veszélytelen, nem nagy hely, hamar otthon van mindenki)
----
mindíg volt egy eléképzelésem, milyen szeretnék lenni... ahoz képest szinte az ellentéte vagyok.. (most nem csak arra gondolok hogy picit puhos vagyok)..
nem vagyok megelégedve a testemmel.. szinte szégyellem is.. pedig olyan dolgok, amikről full nem tehetek.. (pl. csíkos a hátam)
+ a belsőm is... biszex vagyok.. és félek hogy valaha kitudódik... egy nőt elfogadnak biszexnek.. de egy férfit b~ziként kezelnek (sokan)
------
egy ideje írogatom milyen jó- és rosz dolgok történnek velem.. aminek örülök és aminek nem (na nem ilynnek h kisütött a nap)
ez olyan eredménnyel zárult, hogy 10szer több volt a rosz :(
ma elgondolkodtam hogy miért is boldog az életem... eredmény: semmi :( csak szomoru lettem......
_________
olyan válaszokat légszi ne, hogy: vannak nálad sokkal rosszab sorban élő emberek is.. mert tudom.. és nem is szeretnék olyan helyzetbe kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!