Mi a különbség a szerelem és a "sima", másik iránt érzett szeretet között?
A kettő eléggé különbözik egymástól, ha már átélted, akkor tudod, és fölösleges magyarázni, ha nem élted át, nem lehet elmagyarázni. Egyébként a szerelem egy elég jól ismert biokémiai folyamat, enyhe részegséghez vagy drogmámorhoz hasonlít.
18:52
"Nem tudom eldönteni hogy ez szeretet vagy balszerencsés esetben szerelem, mert akkor baj van..."
Nem teljesen mindegy, hogy rá tudsz-e ragasztani egy bizonyos címkét egy helyzetre? Az a fontos, hogy mi történik ténylegesen, nem az, hogy ezt minek lehet nevezni valamilyen nyakatekert definíció alapján.
"Nem teljesen mindegy, hogy rá tudsz-e ragasztani egy bizonyos címkét egy helyzetre? Az a fontos, hogy mi történik ténylegesen, nem az, hogy ezt minek lehet nevezni valamilyen nyakatekert definíció alapján."
A baj az, hogy nem tudom mit érzek...
"A baj az, hogy nem tudom mit érzek..."
Minek tudni, hogy "mit érzel"?
Valami bizottság előtt részletesen, megfelelő hivatalos nyelvezettel be kell számolnod arról, mit érzel? Mert ha nem, akkor nincs szükséged erre az információra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!