Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Barátként megbánthattam...

Barátként megbánthattam ennyire, vagy esetleg ő többet érzett?

Figyelt kérdés

volt egy srác akit interneten ismertem meg. fiú. én lány vagyok. nagyon jó barátok lettünk. én bátyámként néztem rá. és ő is elmondta nagyon sokszor h sehol nem lenne nélkülem. na mármost nekem van párom aki nem örült neki h mi találkoztunk. kis-híján szakítottunk de megígértem neki h soha többet nem találkozok a másik sráccal. elfogadta. minden tök oké köztünk azóta is. csakhogy ma el kellett mondanom h nem találkozhatunk többet. teljesen összeomlott. de nem értem. próbálom beleképzelni magam a helyébe de nem megy. elvégre nem azt mondtam neki h nem beszélhetünk többet, hanem csak azt h nem találkozhatunk. mégis tejesen maga alatt van. viszont ba belém szeretett akkor megtudom érteni. de am nem tudom :/

én 16/L ő 18/F

2010. dec. 9. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanez volt. Többet érez ez 100000%.
2010. dec. 9. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Igazából a fogadott bátyád kategória mind1 hogy néz rád, ha az igazi pasid nem tud benned bízni. Én nem a fogadott bátyusod miatt aggódnék, mert valszeg ö jobban szeret mert elnézi hogy mással vagy, mint az aki a látszat szeretőd (értsd jól, de a szeretni szóval akartam ezt direkt kifejezni)
2010. dec. 13. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Neked hogyan esne, hogyha ő csinálta volna ugyanezt? Már bocs de ez barátként se esne túl jól...
2010. dec. 13. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:
pont azért nem értettem. mert én elfogadtam volna. mivel én csak barátként érzek iránta ezért nem akadtam volna ki rajta egyáltalán és ez egész biztos
2010. dec. 13. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!