A fitymát nyugalmi és álló helyzetben mi az az optimális (érték) vagy nem is tudom ameddig le kellene tudnom húzni?
":O Az mit jelent?" Azt, hogy szűk a fitymád.
" és ez mennyire fáj?" Gondolom kapsz érzéstelenítőt, tehát annyira, amennyire egy tűszúrás fáj.
"És ezt nem lehet valahogy házilag kezelni krémmel vagy nem is tudom hogy???" Hát éppen levághatod apád bicskájával is, de szerintem egy kórházban, szakszerűen eltávolíttatni ésszerűbb megoldás lenne.
Ha le tudod húzni, nem szűkület. Ha az, akkor nyugalmi állapotban sem tudod a fitymáról lehúzni mert rá van tapadva.
A rövid fék esete viszont ilyen. Nyugalmi állapotban le lehet húzni a makkot, mivel az "üres" barlangos test miatt a pénisz is enged annyit. Merevedésnél viszont nem, és addig tudsz húzni amíg a fék nem feszül. Ezt általában szintén műtéttel oldják meg, mert ha te szex közben feszíted meg a kelleténél jobban (hiszen a fityma még tudna hátrébb is menni), akkor az elszakad, vérzik. Ez nem csak irtóra fáj, de heteken át is gyógyul, és minden egyes merevedés fájdalmas lesz (serdülőkorban pedig van jó pár naponta is spontán, plusz éjjel, ha nem is direkt akarod). Ha rosszul forr össze akkor megint csak nem jó, pont emiatt érdemes már most orvoshoz (háziorvos és az elküld, vagy egyből urológushoz) menni, hogy ő pontosan megmondja mi a baj és mit lehet vele csinálni.
Ha műtét, az egy egyszerű ambuláns műtét pár hetes lábadozással.
Azt viszont nem teheted meg, hogy semmisnek veszed és vársz a csodára. Magától nem múlik el, viszont ha szűkület, azt érdemes minél előbb elvégezni és nem várni vele. Ha a fék rövid, rá lehetne fogni hogy úgysem használod most vizelésen kívül másra, de valamikor még igénybe lesz véve a pénisz, és a probléma ugyanúgy ott lesz.
Más dolog, hogy itt nem orvosok válaszolnak neked. Tippelni, tanácsot adni, tapasztalatokról beszélni lehet, de nem helyettesítik egy szakember tudását. Lehet nincs semmi komoly, lehet hogy van, ez a te érdeked hogy minél előbb megbizonyosodsz a további teendőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!