Mit jelent a magas anti tpo érték? Viszont a TSH, FT3, FT4 értéke jó. Lehet, hogy emiatt vetéltem el? Ha valaki járt már hasonló helyzetben írjon.
Bármilyen eltérő hormonérték okozhat vetélést.
Nálam a tsh és prolaktin volt a ludas!
Sok mindenkinek van magas tpo szintje, ugy hogy pajzsmirigz hormonokban elteres nincs.Ez onmagaban nem jelent pajszmirigy betegseget / de nyomonkovetest igenyel azaz labor vizsgalatokat ismetelni kell felevente.
ettol meg boven lehetsz babas. arra figyelj oda hogy a nemi hormonok fsh, lh, osztrogen, prolaktin, progeszteron ertekei jok legyenek. Probald ki az ovu teszt hasznalatat is ...segithet mikor kell egyuttlennetek. Bocsi az ekezetek hianyaert ...nem talalom oket a laptopon.
az info biztonsagos ...doki vagyok :)
sok sikert nektek n.
Köszi a válaszokat!
Főleg a 2. válaszoló válasza nyugtatott meg. Még egy kérdésem lenne tőled, hátha tudsz nekem segíteni.
A dokim mondta, hogy majd fog tovább küldeni laborba, hogy a többi hormont is megnézze. Ezek a hormonértékek a missed ab utánni 1. ciklusban már vizsgálhatóak?
Hű azért nekem ennyire magas nem lett. Az én értékem 172 (0-35-ig jó).
Majd csak 2 hét múlva van időpontom endokrinológushoz. Neked is volt vetélésed?
anti-hTg A pajzsmirigy tireoglobulinnak nevezett fehérjéje ellen termelt ellenanyag, melyet vérvizsgálattal lehet meghatározni.
anti-TPO A pajzsmirigy mikroszómálisnak nevezett frakciója, a pajzsmirigy peroxidáz enzim ellen termelt ellenanyag, melynek vérvizsgálattal kimutatható jelentõs megemelkedése a pajzsmirigy autoimmun megbetegedését igazolhatja.
Hogy derült ki, hogy Hashimotod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!