Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit árul el rólam az írásom?

Mit árul el rólam az írásom?

Figyelt kérdés

Kor, nem, jellem. Előre is köszönöm a válaszokat. :)

[link]

[link]

2012. szept. 9. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem csak azt árulja el hogy az illető férfi vagy nő. Ilyen mennyire agresszív, becsületes, meg efféle dolgokat nem.
2012. szept. 9. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Szép az írásod,de nem tudom eldönteni,hogy nő vagy férfi vagy-e.Én férfira tippelnek,de a lányoknál szokás általában,hogy a kérdéseikben vagy válaszaikban mosolygó jelet raknak,szóval valójában szerintem lány vagy.És 20-40 között
2012. szept. 9. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Lány. 14 éves kb...
2012. szept. 9. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
1# vagyok, szerintem is lány vagy (sőt biztos, virágos a füzeted) és szerintem is 18 alatt vagy
2012. szept. 9. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Lány, úgy 14-16 éves szerintem.
2012. szept. 9. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Bár én csak alap grafológiát tanultam, mélyebben nem vetettem bele magam, de egy pár dolgot el tudok mondani. Megjegyzem, hogy ez tudomány, tehát nem feltétlen lesz olyan, amit leírok. Ezek a megállapítások az átlag ember ilyesfajta írását elemzik, s a legtöbbjükre ezek jellemzőek, de lehet, hogy rád nem. Mivel jobbra dőlő írásod van, barátkozó, odaadó típus lehetsz. Általában fiúk szoktak dőlt betűvel írni, bár én is dőlt betűvel írok, és én lány vagyok, tehát mindig vannak kivételek. Ez a gyönyörű az egész tudományban. Szerintem egy fiatal fiú lehetsz. Az m betűd felül nyitott, tehát befogadó, s befolyásolható típus vagy. A vesszőid néhol késnek, ezért hajlamos vagy a kapkodásra, a dekoncentráltságra, s a figyelmetlenségre. Nincs párkapcsolatod, ha van is te vagy az alárendelt fél. Amúgy az írásképed szép, pontos, érzelmi beállítottságú ember lehetsz. A szöveget kicsit beljebb kezdted, ez arra utal, hogy kifelé törsz, s minél inkább próbálsz elszakadni az otthoni légkörből, s a saját lábadra szeretnél állni. Optimista, s hiszékeny, kicsit még éretlen személy lehetsz. Az én tudásommal ennyit tudtam nagyjából elmondani, de jobb lett volna, ha egy aláírást is mellékelsz. Remélem kielégítő volt a válaszom. :)
2012. szept. 9. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 15 éves lány vagyok. :) Kedves utolsó! Köszönöm szépen, kb. mindent pontosan leírtál rólam. Annyiban tévedtél, hogy lány vagyok.
2012. szept. 10. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!